Flag

Specsavers

Branche

Retail

Locatie

Maarssen

Opgericht in

1997

Aantal medewerkers

1534

Website

specsavers.nl

Logo-Specsavers-Great-Place-to-Work-Certified
SpecsaversGPTW

Over deze organisatie

Specsavers is een familiebedrijf. Ambitieus, hardwerkend en we willen altijd de beste zijn. Onze kernwaarde ‘behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden’ is het belangrijkste onderdeel van onze cultuur. We benaderen elkaar én onze klanten warm, vriendelijk en informeel.

Leon-Brouwer-Specsavers-Great-Place-to-Work-Certified

"Ik heb kennisgemaakt met veel hardwerkende mensen die passie voor hun vak hebben. Leuke collega’s, een fijne werksfeer en veel mogelijkheden. Ik kan in sneltreinvaart mijn audiciensdiploma halen en word klaargestoomd tot een goede audicien. Dat maakt Specsavers voor mij een GPTW."

Leon Brouwer
Medewerker
95%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
89%
Een gevoel van trots op de bijdrage van het eigen werk en de betekenis dat het heeft
88%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
87%
Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid
Specsavers-Great-Place-to-Work-Certified-1
Specsavers-Great-Place-to-Work-Certified-2
Specsavers-Great-Place-to-Work-Certified-3
Specsavers-Great-Place-to-Work-Certified-5

Great Place to Work over

Specsavers is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Specsavers gecertificeerd. 

Bij Specsavers scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' 89% 

Lees meer
Remko-Berkel-Specsavers-Great-Place-to-Work-Certified

“Als we onze collega’s vragen wat ons een Great Place To Work maakt, dan geven zij unaniem aan dat ze zich kunnen ontplooien en hun competenties kunnen inzetten om een positief verschil te maken in het leven van mensen.”

Remko Berkel
Country Director

Werken bij

Voor winkelpartners is er de HR Toolbox, een gids over het voeren van goede gesprekken met winkelmedewerkers. Er zijn ook checklists en ander advies over wat te doen bij het onboarden van een nieuw teamlid. Als onderdeel van de onboarding zullen alle nieuwe collega’s door hun winkelpartner worden geïntroduceerd in de "Mijn Specsavers" trainingsapp. Tijdens de onboarding zal de In-Store Trainer (samen met partners) verantwoordelijk zijn voor de introductie en nieuwe starters ondersteunen.

Support Office collega’s ontvangen voor de eerste dag een 'Welkom bij Specsavers-brief' om hen voor te bereiden op het introductieplan. Op de eerste dag wordt de nieuwe collega met bloemen ontvangen en voorgesteld aan het eigen team en wordt het introductieplan doorgesproken. HR geeft uitleg over de organisatie, onze cultuur, het beleid en de handboeken/HR-tools. Er wordt ook een buddy toegewezen aan elke nieuwe collega die ervoor zorgt dat hij zich welkom voelt, iemand heeft om mee te lunchen en iemand om naar toe te gaan voor meer praktische vragen. Via de Global Online Induction-module, die alle nieuwe starters tijdens hun eerste paar weken moeten volgen, krijgen ze een inleiding tot Specsavers en onze geschiedenis, feiten over ons bedrijf, visie en waarden, leidende principes en gedrag, al onze regio's en de customer journey. Daarnaast is er een Local Induction module, om de nieuwe starter beter bekend te maken met de Specsavers business in Nederland.

Wil je weten hoe het is om te werken bij Specsavers? Bekijk de vacatures

Onze organisatie

Benieuwd naar onze geschiedenis, kernwaarde en Sasan van Specsavers? Neem een kijkje!

Georgina Broeken_Specsavers-1
Contactpersoon
Georgina Broeken – Wilson


E-Mail: georgina.broeken@specsavers.com

Media