Flag

de Buurtboer

Branche

Foodsector

Locatie

Amsterdam

Opgericht in

2010

Aantal medewerkers

26

Website

Debuurtboer.nl/

de-Buurtboer
Buurtboer-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

De Buurtboer staat, sinds de oprichting in 2010, voor het inspireren van bedrijven en hun medewerkers om samen en goed te eten, het beste uit zichzelf en de werkdag te halen. De Buurtboer levert elke dag aan ongeveer 350 bedrijven een verse lunch. Voor hun verse kwaliteitsproducten werken zij samen met kleine, lokale leveranciers en hanteren een strikte “geen voedsel verspilling policy”.

Carlijn-de-Buurtboer-Great-Place-To-Work-Certified

"Ik word erg blij van diensten en producten waarbij je op een leuke en makkelijke manier zoals bij de Buurtboer iets goed doet voor de wereld."

Carlijn Jaakke
Buurtboer-Great-Place-To-Work-Certified-3
Buurtboer-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

De Buurtboer voldoet aan de Great Place to Work criteria die gebaseerd zijn op de feedback van de medewerkers én hun werkgeversbeleid. 

Buurtboer onderscheidt zich door een prachtige missie om bedrijven te inspirereren en werknemers het beste uit zichzelf en hun werkdag te laten halen. Dit alles doen zij met impact en door goed te doen voor de maatschappij. De kernwaarden van de organisatie (Gedreven, Open-minded, Proactief, Oprecht & Samen) komen sterk terug in de wijze waarop zij hun Culture Audit inrichten. Ook in de rest van de bedrijfsvoering vinden zij integratie om aan de hand van de 'Rockerfeller Habits' alles te linken aan hun BHAG: “In 2030 Inspireren we elke dag 100.000 mensen om beter te eten en te drinken op kantoor.”

Lees meer
Matthijs-de-Buurtboer-Great-Place-To-Work-Certified

"Je kunt hier jezelf zijn, je wordt met respect behandeld, bent een volwaardig lid van de organisatie en we vieren zoveel we kunnen en dat is terug te zien op onze scores voor geloofwaardigheid, eerlijkheid en kameraadschap."

Matthijs Wink

Werken bij

Algemeen

  • Fijne werkplek
  • Jong dynamisch team
  • Altijd beste lunch
  • Veel in ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden 

Onboarding

  • 2x een gesprek voor een goede indruk 
  • Vooraf een keer mee lunchen om te kijken of er een goede klik is
  • Fijne eerste werkdag met een welkomstkistje en een welkomstkaartje 
  • Vooraf ingepland afspraken met medewerkers van de afdelingen voor een goede eerste kennismaking
Eva Jackson
Contactpersoon
Eva Jackson


Tel: 088 - 7302200