Flag

Whyellow

Branche

Software

Locatie

Eindhoven

Opgericht in

2014

Aantal medewerkers

35

Website

Whyellow.nl/

Whyellow-Great-Place-to-Work-Certified
Whyellow-Great-Place-To-Work-Certified

Over deze organisatie

Wij creëren slimme IT oplossingen voor iedere unieke uitdaging. Wij beginnen niet bij het maken van software, maar bij het bedenken ervan. Om echt slimme oplossingen te ontwerpen, kruipen we in de huid van onze klanten en die van hun klanten, patiënten of burgers. Zo realiseren we innovatieve producten die anders nooit tot stand gekomen waren. Wij vinden het extra fijn als onze klant een beetje duurzaam is of maatschappelijk relevant. Want betrokken zijn bij de maatschappij brengt het slimste in ons naar boven. Van mooie mobile apps tot slimme back-end systemen, wij maken het.

Pieter-Hoogestijn-Whyellow-Great-Place-To-Work-Certified

“Bij Team Whyellow geven we altijd de volle 100%! Of het nu voor één van onze uitdagende project is, een afdaling tijdens onze wintersport of het bereiken van de bergtop op de huttentocht. Dat maakt Whyellow voor mij een Great Place to Work!”

Pieter Hoogestijn
Scrum Master Team Alpha
99%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
97%
Management is integer en oprecht.
97%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
96%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
Whyellow-Great-Place-to-Work-Certified-2
Whyellow-Great-Place-To-Work-Certified-2-
Whyellow-Great-Place-To-Work-Certified-3
Whyellow-Great-Place-to-Work-Certified-5

Great Place to Work over

Whyellow is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor het tweede jaar op rij is Whyellow Great Place To Work Certified!

Met een 100% respons op het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers Whyellow het hoogst op de onderlinge verbondenheid met elkaar. Onder andere de stelling ‘Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt' scoort 100%. 

In deze blog vertelt Sebastiaan van Whyellow waarom deze organisatie een Great Place to Work is. 

Lees meer

Werken bij

Je eerste dag: Enjoy the ride!

De scrummaster van jouw nieuwe team vangt je aan het begin van de dag op. Onder het genot van een goede kop koffie, want die hebben we echt bij Whyellow, praten we je door je eerste dag. Geen onbekende materie want we hebben elkaar de week ervoor al telefonisch gesproken om de eerste dag af te stemmen en zo veel mogelijk vragen van jou te beantwoorden. Want vaak is het door vakantie of opzegtermijnen al even geleden dat we elkaar hebben gesproken. En dus een belletje een week voordat je begint. Ook nodigen we je na tekenen contract, en dus voor je eerste werkdag, al uit voor kennissessies en gezellige activiteiten. Zo kun je al op een leuke manier kennismaken met je nieuwe collega’s voordat je begint. Dat maakt zo’n eerste dag een stuk makkelijker.

Je bent vanaf dag 1 onderdeel van een van onze (scrum) teams en draait al snel volwaardig mee. Het team vangt je de eerste dag op en regelt nagenoeg alle eerste zaken voor je. Op je bureau, eigenlijk flexplekken maar ach…., vind je je nieuwe laptop, kaartje met grappige teksten van je nieuwe collega’s, een flesje wijn en als je ervoor hebt gekozen om veel naar de klant te gaan, je autosleutels. We zijn blij zijn dat je er bent en laten je dat graag merken.

Aan het einde van de dag praten we nog even bij en evalueren we je eerste dag: wat je ervan vond en waar kunnen we het eventueel nog beter doen? Op naar dag 2….

Sebastiaan Sloos
Contactpersoon
Sebastiaan Sloos
COO

E-Mail: sebastiaan.sloos@whyellow.nl

Media

Whyellow Culture Audit 2020
(pdf | 5.3 MB)