Flag

Energyprofs

Branche

Energie

Locatie

Landelijk met HQ in Herveld

Opgericht in

2015

Aantal medewerkers

55

Website

energyprofs.nl

Energyprofs-Great-Place-to-Work-Certified
Energyprofs-Great-Place-to-Work-Certified-1

Over deze organisatie

In ons werk stellen we mensen centraal. We werken met goed opgeleide consultants die over uitstekende sociale en communicatieve eigenschappen beschikken. Samen met onze klanten werken onze mensen aan een duurzaam resultaat.

Voor onze mensen zijn we een Great Place To Work en dat mogen onze klanten ook ervaren, daarom willen we voor klanten een leuk bedrijf zijn om mee te werken. Goede samenwerking met leuke mensen die goed zijn in hun werk levert duurzaam resultaat op. En daar gaan we voor!

We ondernemen met een gezonde balans tussen people, planet & profit. We minimaliseren onze eigen CO2 uitstoot en compenseren wat er overblijft volledig. We zijn als organisatie klimaatneutraal!

We leveren Advies, Projectmanagement, Interimmanagement, Procesmanagement en Operationele ondersteuning aan bedrijven en overheden in de energiemarkt op thema’s als Leiderschap, Verandering, Optimalisatie, Innovatie en Duurzaamheid.

Erkenning

Energyprofs-Great-Place-to-Work-Certified-Jasper-Voormolen

"Bij Energyprofs krijg je meteen veel verantwoordelijkheden waardoor je snel ervaring op kunt doen. Ik vind het leuk dat ik mag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van dit ambitieuze bedrijf."

Jasper Vermolen
Consultant
Energyprofs-Great-Place-to-Work-Certified-3
Energyprofs-Great-Place-to-Work-Certified-2

Great Place to Work over

Energyprofs is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers (Energyprofs heeft een 100% respons op het medwerkersonderzoek) over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Bij Energyprofs krijgen medewerkers vanaf de eerste dag veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, wat als positief ervaren wordt. Daarnaast heerst er niet alleen een vriendelijk werkomgeving binnen de organisatie, maar is dit ook iets wat Energyprofs naar buiten uitdraagt; "It's all about people".

Consultancy.nl schreef een artikel over de erkenning van Energyprofs. Lees meer
Energyprofs-Great-Place-to-Work-Certified-Sjoerd-Ankersmit

"We zijn verheugd met het feit dat we een van de Best Workplaces zijn geworden! Echter nog belangrijker is het inzicht wat we hiermee hebben gekregen om van onze Great Place a Better Place te maken. Samen met het interne GPTW-team gaan we met onze verbetermogelijkheden aan de slag om door te groeien naar de Best Workplace van Nederland!” ’

Sjoerd Ankersmit
Directeur

Werken bij

Energyprofs is altijd op zoek naar leuke collega’s. Heb je een Universitaire Master afgerond en heb je interesse in een uitdagende baan als consultant in de Nederlandse energiemarkt? Wil jij meehelpen om van Energyprofs een nog leuker bedrijf te maken? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar hr@energyprofs.nl. We laten dan snel wat van ons horen!

Meer informatie is te vinden op www.werkenbijenergyprofs.nl

Onze organisatie

 

Media