Flag

ITAM solutions

Branche

IT

Locatie

Eindhoven en Hoofddorp

Opgericht in

2007

Aantal medewerkers

26

Website

Itamsolutions.nl/

diamant-itam-empoweringdata
ITAM-Solutions-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

ITAM solutions is een databedrijf dat haar klanten wil laten groeien op het gebied van IT & Software Asset Management (ITAM) en dat proactief advies uitbrengt aan verschillende afdelingen binnen een bedrijf. Denk hierbij aan ICT, finance, inkoop, security, HR en legal. Op deze manier brengt ITAM solutions mensen, processen en technologie samen. ITAM solutions is onafhankelijk van softwareaanbieders, waardoor het bedrijf in staat is om haar klanten van volledig objectief en eerlijk advies te voorzien. Specialisten van ITAM solutions werken met passie voor het ITAM-vak en hebben jarenlang geïnvesteerd in kennis en expertise op het gebied van ITAM. Hun onafhankelijkheid, gecombineerd met kennis van de verschillende kerncompetentiegebieden van ITAM, zorgt ervoor dat zij concrete successen kunnen boeken voor hun klanten en partners. Zij zetten klanten in de ‘drivers seat’ van hun IT systemen, softwarelandschap en IT-budgetten. ITAM solutions heeft vestigingen in Eindhoven en Hoofddorp, is een gecertificeerd ‘Great Place to Work’ en drievoudig winnaar van de FD Gazelle Award.

ITAM-Great-Place-to-Work-Certified-3

"Ons team vormt de basis van het succes bij ITAM solutions. Wij investeren niet alleen in onze business maar wij investeren ook continue in onze mensen. We geven ze de kans om mee te denken over de groei van ITAM solutions. Wij zijn ontzettend trots op de titel 'Great Place to Work'. Elke dag doen wij hard ons best voor het team en onze klanten!"

Simone van Sambeek
Managing Director
PHOTO-2018-12-09-09-20-20-kopie
260a26e7-cefd-40bf-95b0-107211315513-original-kopie
PHOTO-2019-02-08-17-25-23-kopie
ITAM-Solutions-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

ITAM Solutions is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is ITAM Solutions gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de Onderlinge verbondenheid & plezier. Onder andere de stelling ‘Er is hier een familie- of teamgevoel’ scoort 100%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort ITAM Solutions het hoogst op de thema’s Ontwikkelen, Inspireren en Bedanken. 

 

Lees meer
ITAM-Great-Place-to-Work-Certified-1

"Wij geloven dat wanneer onze mensen goed worden verzorgd, zij op hun beurt voor ons bedrijf en klanten zorgen. Deze erkenning van ons team is een enorme inspiratie voor ons om te blijven investeren in onze speciale cultuur en een inclusieve omgeving te creëren waarin mensen kunnen groeien.’’

Khalid Hafid
Directeur CSM

Werken bij

Werven:
Bij ITAM solutions zetten we diverse communicatiekanalen in om op zoek te gaan naar nieuwe collega’s. Al onze vacatures zijn te vinden op onze website, worden gedeeld op LinkedIn en uitgezet bij recruiters.

Het allerliefst werven we binnen ons eigen netwerk, want als we iemand vanuit onze eigen kenniskring aandragen als toekomstige collega hebben we vaak al nagedacht over een mogelijke ‘culture fit’:
• Passen ze in het team?
• Hebben ze een mindset die aansluit bij de kernwaarden van de organisatie?
• Kort gezegd, hebben ze het “ITAM DNA”?

Binnen ITAM heerst namelijk een ware ‘ondernemersmentaliteit’ gedragen door een team vooruitstrevende collega’s die nergens voor terug deinzen, weten van aanpakken, oplossingsgericht zijn en vooral pro-actief te werk gaan. Dit allemaal met de onderliggende gedachte: “hoe kan het nog beter?”

Verwelkomen:
Zijn alle gesprekken succesvol afgerond en is er een match? Dan doen we er alles aan om te zorgen dat onze nieuwe collega zich van harte welkom voelt binnen het team en de ‘ITAM familie’.   

In de periode tussen het tekenen van de arbeidsovereenkomst en de eerste werkdag is er nog regelmatig contact tussen ITAM solutions en de nieuwe werknemer. Dit om de start zo soepel mogelijk te laten verlopen.  

Op de 1e werkdag wordt onze collega verrast met een vrolijke bos bloemen en een welkomstpakket (ook wel ‘goodie bag’genoemd). Deze zit tjokvol spullen en informatie om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen.  

Daarnaast neemt de nieuwe collega een diepere duik in de ITAM cultuur en werkwijze. Allereerst door middel van een intro presentatie waarin iets meer verteld wordt over ons vakgebied, hoe we ons daarin willen profileren, en hoe dit zich vertaalt naar de rol van de nieuwe collega. Daarnaast claimt de Office Manager een uurtje tijd om wat praktische HR zaken door te nemen. Tot slot worden er zoveel mogelijk kennismakingsgesprekken ingepland om meteen kennis te kunnen maken met collega’s.

Een nieuwe collega, Helena, over haar welkomstervaring:

“ITAM is een bedrijf dat om de mensen geeft en ik heb het vanaf dag 1 kunnen voelen. De dag dat ik begon te werken werd ik verwelkomd met een boeket bloemen en een agenda vol met introductiegespreken. Gedurende de eerste paar dagen had ik de gelegenheid om met elk van de zielen van ITAM te praten, ongeacht hoe druk of "belangrijk" ze waren. Dit bracht me 1-op-1 onmiddellijk dichter bij elke persoon op een manier dat ik nog nooit eerder in een organisatie heb ervaren. ITAM is een geweldige plek om te werken, want hier telt iedereen, en voelt het als een groot gezin."

Ben je benieuwd naar de vacatures bij ITAM solutions? Bekijk hun vacaturepagina

Contactpersoon
Suzanne Tjoa
HR

E-Mail: Info@itamsolutions.nl

Media