Aranea » Great Place to Work Nederland

Aranea

Branche
Advies/Consultancy
Locatie:
's-Hertogenbosch
Opgericht in
1991
Aantal medewerkers
28
Website
             
Over deze organisatie
Aranea is al ruim 25 jaar een management adviesbureau, met oorsprong in de techniek. Het is de missie van Aranea om maximale waarde te creëren door het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en informatietechnologie.

“Ieder mens is uniek en heeft potentieel. Dat potentieel naar boven halen en mensen optimaal laten presteren is mijn drive. Dit doe ik samen met mijn collega’s. We vullen elkaar perfect aan, zodat we alle vraagstukken op het snijvlak processen, mensen en IT binnen de overheid, de zorg en bij innovatieve ondernemingen kunnen tackelen. Er is voldoende ruimte om te ontwikkelen, zowel voor mezelf als voor Aranea. Daarbij biedt Aranea altijd een goede balans tussen werk en privé.”
Janneke van den Hout
Adviseur

Great Place to Work over

Aranea is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Aranea gecertificeerd. 

De medewerkers (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier. Onder andere de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ scoort 100%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Aranea het hoogst op de thema’s Bedanken en Ontwikkelen. 

 

“Aranea is een kleine organisatie van heel goede en heel prettige mensen. Een hele platte organisatie, waarin iedereen elkaar kent en weet te vinden. En waar je ook altijd bij een ander terecht kunt; de hulpvaardigheid is hoog en men voelt zich nooit ergens te goed of te veel voor.”
Aad van den Boogaart
Managing Partner

Werken bij

Aranea is een kleine pragmatische club met veel aandacht voor jou als persoon. Bij het tekenen van het contract krijg je direct het Handboek Araneaan mee. Daarin staat onze missie, visie en strategie beschreven, wat geschiedenis, praktische informatie en hoe we met HR, opleidingen en organisatie events omgaan. Maar vooral proberen we de geest en de cultuur van onze organisatie tot uiting te laten komen. Op de eerste werkdag staat er een mooie bos bloemen klaar, is de tijdelijke auto geregeld en mag je ze zelf de nieuwe leaseauto, laptop en telefoon gaan uitkiezen. Je wordt geïntroduceerd bij de managing partners en collega’s op kantoor. Je mag dan ook direct zelf invulling geven aan je ontwikkelplan. Een vliegende start dus voor een nieuwe Araneaan!

Frans Kicken, onze nieuwste aanwinst, beschrijft het als volgt: “Aranea gaat met nieuwe collega’s net een stap verder dan andere organisaties waar ik gewerkt heb. Natuurlijk zijn alle praktische zaken goed geregeld, maar Aranea zorgt ervoor dat je je welkom voelt in hun gezellige kantoor door de persoonlijke touch. Het welkomgesprek met managing partners, backoffice medewerkers en andere collega’s, het bloemetje en de introductie in het coaching programma, zorgden ervoor dat ik me al binnen 1 dag Araneaan voelde.

Op zoek naar dat ‘andere’ managementadviesbureau waar je allesbehalve een nummertje bent? Wil je werken aan betekenisvolle projecten en de verbinding maken tussen mens, proces en informatietechnologie? Je bent gearriveerd op je bestemming!

Neem contact op met Aad van den Boogaart, Managing Partner Aranea

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Aranea? Ga naar hun vacaturepagina

Contactpersoon
Aad van den Boogaart
Managing Partner

Follow Aranea

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC