Flag

Aranea

Branche

Advies/Consultancy

Locatie

's-Hertogenbosch

Opgericht in

1991

Aantal medewerkers

32

Website

Aranea.nl/

Aranea-Great-Place-to-Work-Certified-Logo
Aranea-Great-Place-To-Work-Certified

Over deze organisatie

Aranea is reeds 30 jaar een management adviesbureau actief op het snijvlak Business & IT. Het is onze missie om maximale waarde te creëren door het oplossen van vraagstukken op het snijvlak van mens, proces en informatietechnologie. Wij doen dat met ervaren adviseurs die deze ervaring inzetten om onze klanten verder te helpen.

Alexandra-Aranea-Great-Place-To-Work-Certified

“In dienst zijn bij Aranea is voor mij de perfecte combinatie tussen het gevoel van vrijheid en ondernemerschap van een ZZP-er en de geborgenheid van een werkgever waardoor je geen administratie of andere ondernemers gerelateerde zorgen hebt. Daar bovenop komen dan nog de geweldige collega’s die altijd voor je klaar staan.”

Alexandra Drost
Managing Consultant
92%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
92%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
90%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
90%
Management is integer en oprecht.
Aranea-Great-Place-to-Work-Certified-7
Aranea-Great-Place-To-Work-Certified-2
Aranea-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Aranea is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Aranea gecertificeerd. 

De medewerkers (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling 'Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 97%.
 

Lees meer
Marc-Hobe-Aranea4

“Aranea is een kleine organisatie van heel goede en heel prettige mensen. Een hele platte organisatie, waarin iedereen elkaar kent en weet te vinden. En waar je ook altijd bij een ander terecht kunt; de hulpvaardigheid is hoog en men voelt zich nooit ergens te goed of te veel voor.”

Marc Hobé
Sales & Marketing Manager

Werken bij

Aranea is een kleine pragmatische club met veel aandacht voor jou als persoon. Bij het tekenen van het contract krijg je direct het Handboek Araneaan mee. Naast onze missie, visie en strategie, wat geschiedenis, praktische informatie en hoe we met HR, opleidingen en samenkomsten omgaan, proberen we vooral de cultuur van onze organisatie tot uiting te laten komen. Op de eerste werkdag staat er een mooie bos bloemen klaar, is de tijdelijke auto geregeld en mag je ze zelf de nieuwe leaseauto, laptop en telefoon gaan uitkiezen. Je wordt geïntroduceerd bij de MT-leden en collega’s op kantoor. Je gaat dan ook direct zelf invulling geven aan je ontwikkelplan. Een vliegende start dus voor een nieuwe Araneaan!

Paul beschreef die start als volgt: “En dan begint het echt. We gingen samen op zoek naar opdrachten. Mijn eerste opdracht was samen met een ervaren Araneaan met wie ik fijn samenwerkte. Veel met elkaar in gesprek over de opdracht en elkaars zienswijze delen om tot het beste resultaat voor de klant te komen. In een volgende opdracht gebruikte ik, met mijn collega op die opdracht, de terugreis in de auto steevast als feedback moment. Veel en lang met elkaar in gesprek, veel over jezelf leren en samen sterker worden.”

Op zoek naar dat ‘andere’ managementadviesbureau waar je allesbehalve een nummertje bent? Wil je werken aan betekenisvolle projecten en de verbinding maken tussen mens, proces en informatietechnologie? Je bent gearriveerd op je bestemming!

Neem contact op met Aad van den Boogaart, Managing Consultant Aranea of bekijk alle vacatures. 

Openstaande vacatures:

Contactpersoon
Aad van den Boogaart
Managing Consultant

E-Mail: a.vandenboogaart@aranea.nl

Media