Flag

Compagnon

Branche

HR-dienstverlening

Locatie

Zoetermeer

Opgericht in

2000

Aantal medewerkers

62

Website

Compagnon.com/

Compagnon-Great-Place-to-WOrk-Certified
2-Compagnon-Great-Place-to-Work

Over deze organisatie

Compagnon is HR-specialist en biedt oplossingen voor recruitment-, career, en HR-management. Zij willen mensen en organisaties helpen om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Zij willen een echte compagnon zijn door zowel op relatie als op resultaat hoog te scoren. Compagnon werkt aan onderling vertrouwen als basis voor een optimale samenwerking en gezamenlijke groei.

Mariet-Schuring-Compagnon-Great-Place-to-Work-Certified-3

"Bij Compagnon kan ik de beste versie van mijzelf zijn!"

Mariët van Deventer
96%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
94%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
92%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
89%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
Malou-Compagnon-Great-Place-to-Work
Hetty-Compagnon-Great-Place-to-Work
Jolanda-Compagnon-Great-Place-to-Work
1-Compagnon-Great-Place-to-Work

Great Place to Work over

Compagnon is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Compagnon gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ 100%.

Werken bij

Hoog scoren op resultaat én relatie is het streven bij Compagnon. Zodra een nieuwe medewerker binnen komt, start er een uitgebreid en persoonlijk onboarding traject, omschreven in een persoonlijk inwerktraject, waarbij de focus ligt op het leren kennen van onze organisatie, de collega’s, de werkprocessen en het klaarstomen van de professional voor een opdracht.

Tijdens de introductiebijeenkomst en kennismakingslunch met de directie komen de producten/diensten en visie van Compagnon aanbod. Daarnaast worden er verschillende workshops aangeboden, waarbij de nadruk ligt op zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Gedurende dit gehele traject blijven de verantwoordelijke Consultant en de Buddy aangesloten om de nieuwe medewerker wegwijs te maken. Als de onboarding is afgerond, vindt er een evaluatiegesprek plaats waarin er wordt gevraagd naar ervaringen en feedback.

Contactpersoon
Tom von Wolzogen Kühr


Tel: 06 22 58 16 65
E-Mail: wolzogenkuhr@compagnon.com