Spril » Great Place to Work Nederland

Spril

Branche
Zakelijke dienstverlening
Locatie:
Leek
Opgericht in
2015
Aantal medewerkers
22
             
Over deze organisatie
Spril is een detacherings- en adviesbureau in het vakgebied van Personeelsplanning en Workforcemanagement. Zij adviseren, detacheren, leiden op en bemiddelen in de branches van klantcontact, zorg, overheid, retail en industrie. Dit doen zij op hun eigen unieke manier van werken dat gesymboliseerd wordt door hun organisatienaam 'Spril'. Spril is een Oud-Gronings woord uit de 19e eeuw dat 'levendig, opvallend' betekent.

Great Place to Work over

Spril is vanuit Great Place to Work getoetst op de mening van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie én op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid.

De medewerkers scoren het hoogst op een eerlijke werkomgeving. Met name op het gebied van eerlijke betaling en behandeling ongeacht persoonskenmerken. Ook de stelling dat iedereen erkenning kan krijgen voor zijn bijdrage scoort 100%. Tevens ervaren de medewerkers dat de organisatie hun vertrouwen geeft en de ruimte om hun eigen functie uit te oefenen (ook een score van 100%).

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Spril hoog op de thema’s Ontwikkelen en Bedanken. Zo hebben zij een intern ontwikkelde PHBO-opleiding en bieden de mogelijkheid dat medewerkers zelf opleidingen ontwikkelen. In het thema Bedanken zien we ook de Spril hierin het verrassingseffect wilt laten terugkomen. Op basis van de criteria waarmee het werkgeversbeleid wordt geëvalueerd scoren zij het hoogst op toegankelijkheid ofwel dat initiatieven en programma’s voor iedereen toegankelijk is.

Ontdek meer over Spril in dit persbericht

Werken bij

‘’Wat ons verbindt, is dat we eigenlijk allemaal hele andere persoonlijkheden zijn. Als dat samenkomt, dan is het gewoon altijd gezellig. Die gezelligheid maakt het gewoon echt, echt heel erg leuk om hier te werken’’

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Spril? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contactpersoon
Nancy


Follow Spril

Media

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC