Flag

Nextview

Branche
Zakelijke dienstverlening
Locatie
Eindhoven
Opgericht in

2009

Aantal medewerkers

100

Website

Nextviewconsulting.com

Nextview-logo
Nextview-Great-Place-to-Work-Certified-2

Over deze organisatie

Nextview daagt merken met toekomstvisie uit om hun manier van werken opnieuw uit te vinden. Ze stimuleren klantgerichtheid, digitaliseren de operatie en brengen gegevens tot leven.

Hiervoor combineren ze diepgaande industrie kennis met op de design-thinking gedachte toegepaste Salesforce-expertise. Ze begeleiden de digitale transformatie zodat organisaties elke dag een beetje beter worden..

Vanuit Nederland en Duitsland ontdekt, ontwerpt en levert Nextview hiervoor de juiste combinatie van menselijke behoeften, technologische mogelijkheden en de vereisten voor organisatiesucces.

De organisatie is een gecertificeerde 'B Corp' en onderdeel van de B Corp gemeenschap, een wereldwijde beweging die succes in het zakenleven herdefiniëert. Hierbij staan de hoogste sociale- en omgevingsstandaarden centraal.
Nextview-Great-Place-to-Work-3

Great Place to Work over

Nextview is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Nextview gecertificeerd. 

Bij Nextview scoren de medewerkers het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt ' 99%.

Lees meer

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Nextview? Ga naar hun vacaturepagina.