Squerist » Great Place to Work Nederland

Squerist

Branche
Advies/Consultancy
Locatie:
Veenendaal
Opgericht in
2004
Aantal medewerkers
86
             
Over deze organisatie
Squerist heeft zich ontwikkeld tot een nichespeler binnen de consultancy markt. Gespecialiseerd in consultancy binnen de vakgebieden software testen en business process transformation is het hun missie om Squeristers, opdrachtgevers én hun specialisme verder te brengen. Squerist faciliteert, initieert en begeleidt organisaties bij het voldoende wendbaar worden om zo competitief te blijven in een wereld waarin technologie, arbeid en productbeleving steeds sneller veranderen. Deze werkzaamheden vinden vooral plaats op locatie bij hun opdrachtgevers waardoor Squeristers door heel het land te vinden zijn. Squerist is altijd op zoek naar mensen die zelfverzekerd genoeg zijn om altijd zichzelf te zijn. Squerist gelooft erin dat mensen die gelukkig zijn, goed in hun vel zitten en passie hebben voor hun werk, zowel voor zichzelf als voor hun omgeving, de grootste bijdrage leveren.

“Ik denk niet dat Squerist haar medewerkers hoeft te overtuigen dat hun werk meer inhoudt dan alleen een baan. Ik denk dat Squeristers dit zelf weten en voelen. Als je alleen maar een baan wilt hoef je niet bij Squerist te zijn. Als je een vette baan wilt waar je samen met een team van enthousiastelingen het verschil wilt maken bij de klant, dan ben je een Squerister”
97 %
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken

90 %
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers

88 %
Management is integer en oprecht

87 %
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar

Great Place to Work over

Solliciteren aan je eigen keukentafel, comfortabeler en veiliger kan haast niet toch? Geen probleem voor de recruiters van Squerist! Bij Squerist staat de mens namelijk op 1, vanaf het allereerste moment. Want, zo redeneren zij, een sterke cultuur maakt een sterk bedrijf. Ten gevolge van een goed doordacht ontwikkeltraject van een nieuwe missie, visie en waarden, verandert deze organisatie met de tijd mee en is zij getransformeerd tot een zelfsturende organisatie. Wie dus van zelfstandigheid houdt en een hoge mate van verantwoordelijkheid kan handelen, zit hier helemaal op z'n plek. Ook heerst er een informele werksfeer binnen de organisatie en wordt het management als zeer benaderbaar ervaren. Dat zorgt ervoor dat medewerkers zich onderdeel voelen van de Squerist-familie, zo geven zij zelf aan.

Werken bij

Squeristers zijn Specialisten in Vooruitgang en zijn vanuit die hoedanigheid bezig met het verder brengen van hun opdrachtgevers, het vakgebied en bovenal zichzelf. Een belangrijk vereiste bij het werven van nieuwe medewerkers is dat zij binnen onze cultuur passen zodat zij zowel intern als extern onze missie voort kunnen zetten. Wat Squerist is wordt namelijk bepaald door de Squeristers, waardoor Squerist een organisatie is die bestaat uit vakgedreven professionals die zelf willen groeien, het vakgebied willen laten groeien en de mensen om hun heen willen laten groeien. Het waarborgen van deze cultuur begint bij het aannemen van mensen die de daarvoor benodigde eigenschappen in zich hebben.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Squerist? Ga naar hun vacaturepagina. 

Voor meer informatie kun je mailen naar solliciteren@squerist.nl

Follow Squerist

Media

Squerist Magazine 2018
(pdf | 4.5 MB)
020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC