Lean Consultancy Group » Great Place to Work Nederland

Lean Consultancy Group

Branche
Advies/Consultancy
Locatie:
Geen kantoor. Er wordt door heel het land gewerkt.
Opgericht in
2009
Aantal medewerkers
55
             
Over deze organisatie
Lean Consultancy Group helpt organisaties hun prestaties te verbeteren door gebruik te maken van de Lean-filosofie. Daarin is Lean niet het doel op zich, maar een belangrijk middel om organisatiedoelen te bereiken. De organisatie begeleidt klanten in dienstverlenende sectoren zoals ministeries, gemeenten en banken. De medewerkers geloven erin dat veranderen leuk en inspirerend moet zijn om verbeteringen te laten slagen. Lean Consultancy Group houdt er een kantoor-loze filosofie op na, maar reist op haar driewekelijkse LCG-dag het hele land door.
100 %
Management is integer en oprecht

99 %
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar

99 %
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers

99 %
Medewerkers worden betrokken bij beslissingen en gevraagd om feedback

Great Place to Work over

Lean Consultancy Group is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Al vier jaar op een rij staat Lean Consultancy Group op de nummer 1 positie op de lijst van Best Workplaces. In 2018 behaalden zij ook een nummer 7 positie op de Europese lijst

Ambitieus, jong en bevlogen: je bent terecht gekomen bij de Lean Consultancy Group. Deze consultancy organisatie heeft het 50-jaren doel om het levensgeluk in Nederland te vergroten. Een prachtig ambitieus doel waar ze vol voor gaan. Via een sterk aannamebeleid selecteert deze werkgever puur en alleen de beste mensen. De teamspirit en onderlinge verbondenheid binnen deze organisatie is dan ook groot. Best knap, als je bedenkt dat ze er een kantoorloze-filosofie op nahouden! En persoonlijke ontwikkeling binnen de Lean Consultancy Group? Ook daarin zijn ze ambitieus. Coaching staat hoog in het vaandel en de organisatie kent een driewekelijkse ‘LCG-dag’, waarbij inspiratie en ontwikkeling centraal staan. En die continue verbetering en ontwikkeling hebben niet alleen betrekking op professioneel vlak, ook wat betreft persoonlijke ontwikkelpunten heb je bij Lean Consultancy Group een zeer steile groeicurve.

Lees ook:

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Lean Consultancy Group? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contactpersoon
Vincent Quint


Follow Lean Consultancy Group

Media

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC