Flag

Lindenhaeghe

Branche
Opleidings- en exameninstituut
 
Locatie
Bilthoven
 
Opgericht in

2005

Aantal medewerkers

50

Website

https://www.lindenhaeghe.nl/

Lindenhaeghe-Logo-Best-Workplace
Foto 1_Lindenhaeghe_Great Place to Work

Over deze organisatie

Lindenhaeghe is een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat jezelf ontwikkelen leuker, toegankelijker en effectiever moet kunnen. Iedereen ontwikkelt zich op eigen wijze. Daarom helpen wij klanten én collega’s op een persoonlijke manier vooruit en kijken we wat het beste werkt voor jou. Met een glimlach dagen we je uit om alles uit jezelf te halen, omdat we geloven dat jij het kan! Meer over ons lees je onder het kopje ‘Werken bij’.

Esther-Lindenhaeghe

“Een bedrijf dat zó gelooft in mensen, kun je alleen maar great noemen!”

Esther
97%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
89%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
89%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
85%
Management is integer en oprecht.
Foto 5_Lindenhaeghe_Great Place to Work.
Foto 6_Lindenhaeghe_Great Place to Work.
Foto 4_Lindenhaeghe_Great Place to Work.
Foto 3_Lindenhaeghe_Great Place to Work.
Foto 2_Lindenhaeghe_Great Place to Work
Foto 7_Lindenhaeghe_Great Place to Work.

Great Place to Work Certified

Lindenhaeghe is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten.

Bij Lindenhaeghe scoren de medewerkers het hoogst het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ 95%. 

Lees meer

Werken bij Lindenhaeghe

Wij zijn Lindenhaeghe! Wij willen professionele en persoonlijke ontwikkeling leuker maken. Daarbij doelen we niet alleen op onze cursisten, maar ook op onze medewerkers. Want zij zijn én blijven te allen tijde de drijvende kracht achter het succes van onze organisatie. Zij zijn het die ons verhaal inhoud geven. En dat is ook gelijk de reden waarom wij een Great Place to Work willen zijn. Om iets terug te kunnen doen voor onze enthousiaste en bevlogen medewerkers. Om ze in staat te stellen zichzelf te ontdekken, te ontwikkelen, te ontplooien en te overtreffen. Om te onderzoeken, te ondervinden, te ondernemen en wederom: te overtreffen. Om beter te worden in wat ze al goed kunnen en vooral om ze een fijne, gezonde en inspirerende werkplek te bieden. Dat is waar wij voor staan.

Een dynamische organisatie waar veel ruimte is voor persoonlijke groei. Zo omschrijven wij onszelf. Als opleider en begeleider op het gebied van complete ontwikkeling hebben wij een naam hoog te houden. Wij bieden onze medewerkers dan ook volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en te verbeteren. En niet te vergeten: wij zijn als geen ander in staat om het werk extra leuk te maken.

Bij ons is werken meer dan het hebben van ‘een baan’. Wij werken als één team aan onze missie: (financieel) professionals in Nederland helpen hun competenties op een leuke en duurzame manier te ontwikkelen en een leven lang ontwikkelen met een glimlach mogelijk te maken. Dagelijks motiveren en inspireren we elkaar: op de werkvloer, tijdens de gezellige lunch in ons eigen café Bijna Thuis, in de projectgroepen/strategieteams of tijdens één van onze personeelsfeesten/-uitjes/-bijeenkomsten.

Binnen Lindenhaeghe is geen dag hetzelfde! Achter de schermen tref je circa 50 enthousiaste, hardwerkende collega’s en veel dynamiek. Korte lijnen, weinig hiërarchie, snel schakelen en geen ellebogenwerk; we doen het samen. Bij ons ervaar je een prettige werksfeer waar je volledig jezelf kunt zijn en waar we het belangrijk vinden om succes met elkaar te delen. Naast hard werken, maken we ook veel plezier samen; van de jaarlijkse BBQ tot aan de kwartaalbijeenkomsten en van maandelijkse workshops tot dagelijks een heerlijke lunch. Je kunt op je collega’s rekenen en je collega’s op jou!

Benieuwd naar de vacatures bij - en/of meer informatie over Lindenhaeghe? Ga naar onze vacaturepagina of neem contact met ons op via e-mail solliciteren@lindenhaeghe.nl / hr@lindenhaeghe.nl of telefoonnummer 030 – 204 16 81.