Flag

Salesforce

Branche
IT
Locatie

Amsterdam

Opgericht in

1999

Website
http://salesforce.com/nl
Salesforce
Salesforce-Great-Place-To-Work-Certified-2-1

Over deze organisatie

Salesforce is de nummer 1 CRM die bedrijven en klanten samenbrengt in het digitale tijdperk. Opgericht in 1999, stelt Salesforce bedrijven van elke omvang en branche in staat om te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, sociaal, blockchain, spraak en kunstmatige intelligentie - om op een geheel nieuwe manier contact te maken met hun klanten. Salesforce zal dit jaar meer dan 2 biljoen B2B- en B2C-transacties aansturen voor meer dan 150.000 bedrijven en miljoenen individuen en hun organisaties die Salesforce gebruiken om innovatie te stimuleren, hun carrière te laten groeien, hun bedrijven te transformeren en iets terug te doen voor de gemeenschap. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam.

Salesforce-Great-Place-To-Work

Great Place to Work over

Salesforce is getoetst op de Great Place To Work criteria. De certificering is gebaseerd op de feedback die de medewerkers van Salesforce hebben gegeven over de mate van vertrouwen, trots en plezier. 

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers Salesforce het hoogst op het gevoel van trots en de onderlinge verbondenheid. Zo scoort de stelling 'Ik kan hier mezelf zijn' 95%. 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Salesforce? Ga naar hun vacaturepagina.