Flag

Tony’s Chocolonely: #1 Small & Young Workplaces 2014


De nummer 1 van de lijst van Best Workplaces in de categorie Small & Young Workplaces is dit jaar chocolademaker Tony's Chocolonely.

Wat maakt Tony's Chocolonely een Great Place to Work?

‘De maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf komt terug in een ‘groen’ pensioen en de Chocolonely Foundation. Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Jaarlijks worden kennis en vaardigheden bijgespijkerd aan de Tony’s Chocademy. ‘De medewerkers staan dicht bij de bedrijfsvoering. Elke maandagochtend worden de bedrijfsresultaten en lopende zaken besproken. En de collega’s bedenken samen nieuwe smaken. Plezier op het werk is belangrijker dan een goed salaris en daarom gebeurt er veel om de werkpret te verhogen. Elk kwartaal wordt de Tony’s Beurs uitgeloofd. De winnaar kan een bijzonder cursus volgen, die niet werk gerelateerd mag zijn.’

In de Great Place to Work® special van Elsevier staat het volledige interview met Henk Jan Beltman, Chief Chocolate Officer en Carline Jonker, Office & People Manager.

Great Place to Work over Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely is een open en informeel bedrijf waar de mens centraal staat. Iedereen in de organisatie wordt overal bij betrokken; de mening van medewerkers telt echt. De mening van medewerkers vormt zelfs de basis van het jaarplan. Jaarlijks wordt de Tony’s Fair georganiseerd; een feest voor relaties, familie, vrienden, klanten en medewerkers waar alles van het afgelopen jaar en voor het komende jaar wordt besproken. Hieraan is te zien dat betrokkenheid en originaliteit erg hoog in het vaandel staat bij Tony’s Chocolonely.

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

 
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!