Flag

Great Place to Work Nederland nieuwe partner van JINC


In 2018 gaat Great Place to Work Nederland een partnership aan met JINC. Het partnership zal tweeledig zijn. Ten eerst stelt Great Place to Work Nederland tijd beschikbaar aan de medewerkers om onder werktijd bij te dragen via een van de programma's van JINC (bijvoorbeeld via bliksemstages, coaching en sollicitatie-trainingen). Daarnaast zullen wij, vanuit onze eigen core business, JINC helpen hun cultuur en presentaties te verbeteren door ons medewerkersonderzoek kosteloos bij hen in te zetten. Op deze manier willen wij invulling geven aan onze missie "bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten" én de kennis en expertise van onze medewerkers inzetten om kinderen een goede start op de arbeidsmarkt te gunnen.

Wie is JINC?

Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen. Daarom strijdt JINC voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken, helpt JINC kinderen van 8 tot 16 jaar aan een goede start op de arbeidsmarkt. Via het JINC-programma maken ze kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren. Zo krijgen dankzij JINC jaarlijks meer dan 45.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien – in de regio's Amsterdam, Brabant, Den Haag, Flevoland, Kennemerland, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht.

JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 350 partners uit het bedrijfsleven. Hun financiële steun en professionele expertise zijn onmisbaar. De partners krijgen er iets waardevols voor terug: de kans om een verschil te maken in het leven van kinderen én de kans om te investeren in hun bedrijf. Ze versterken hun binding met de maatschappij en bieden deelnemende werknemers een inspirerende ervaring. Zo groeit iedereen met JINC.

Meer weten over JINC? Ga naar hun website.

Wij kijken uit naar een succesvol partnership voor het komend jaar!


Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en ander nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!