Menu

Great Place To Work-Certified™

Whyellow

Best Small Workplaces™ 2022
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
September 2020 - September 2021
Great Place To Work™ Certified
Juli 2019 - Juli 2020

Over deze organisatie

Wij creëren slimme IT oplossingen voor iedere unieke uitdaging. Wij beginnen niet bij het maken van software, maar bij het bedenken ervan. Om echt slimme oplossingen te ontwerpen, kruipen we in de huid van onze klanten en die van hun klanten, patiënten of burgers. Zo realiseren we innovatieve producten die anders nooit tot stand gekomen waren. Wij vinden het extra fijn als onze klant een beetje duurzaam is of maatschappelijk relevant. Want betrokken zijn bij de maatschappij brengt het slimste in ons naar boven. Van mooie mobile apps tot slimme back-end systemen, wij maken het.

Pieter Hoogestijn, Scrummaster
“Bij Whyellow geven we altijd de volle 100%! Of het nu voor één van onze uitdagende project is, een afdaling tijdens onze wintersport of het bereiken van de bergtop op de huttentocht. Dat maakt Whyellow voor mij een Great Place to Work!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Whyellow

Je eerste dag: Enjoy the ride! De scrummaster van jouw nieuwe team vangt je aan het begin van de dag op. Onder het genot van een goede kop koffie, want die hebben we echt bij Whyellow, praten we je door je eerste dag. Geen onbekende materie want we hebben elkaar de week ervoor al telefonisch gesproken om de eerste dag af te stemmen en zo veel mogelijk vragen van jou te beantwoorden. Want vaak is het door vakantie of opzegtermijnen al even geleden dat we elkaar hebben gesproken. En dus een belletje een week voordat je begint. Ook nodigen we je na tekenen contract, en dus voor je eerste werkdag, al uit voor kennissessies en gezellige activiteiten. Zo kun je al op een leuke manier kennismaken met je nieuwe collega’s voordat je begint. Dat maakt zo’n eerste dag een stuk makkelijker.

Je bent vanaf dag 1 onderdeel van een van onze (scrum) teams en draait al snel volwaardig mee. Het team vangt je de eerste dag op en regelt nagenoeg alle eerste zaken voor je. Op je bureau, eigenlijk flexplekken maar ach…., vind je je nieuwe laptop, kaartje met grappige teksten van je nieuwe collega’s, een flesje wijn en als je ervoor hebt gekozen om veel naar de klant te gaan, je autosleutels. We zijn blij zijn dat je er bent en laten je dat graag merken.

Aan het einde van de dag praten we nog even bij en evalueren we je eerste dag: wat je ervan vond en waar kunnen we het eventueel nog beter doen? Op naar dag 2….

 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified