Menu

Great Place To Work-Certified™

Whyellow

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024
Best Small Workplaces™ 2023
Positie 6
Best Small Workplaces™ 2022
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Best Small Workplaces™ 2021
Positie 7
Great Place To Work™ Certified
September 2020 - September 2021
Great Place To Work™ Certified
Juli 2019 - Juli 2020

Over deze organisatie

Whyellow ontwikkelt slimme IT-oplossingen voor unieke uitdagingen, van mobiele apps tot back-end systemen, met high-code én low-code, gebaseerd op de nieuwste technologieën. Onze ervaren scrum teams werken dagelijks samen met klanten in diverse sectoren om de beste digitale oplossingen te creëren. Daarbij zoeken we altijd naar het optimum tussen klantwaarde, technologie en middelen. Onze drive is het leveren van resultaten met impact, op tijd en binnen budget.

Pieter Hoogestijn, Scrummaster
“Bij Whyellow geven we altijd de volle 100%! Of het nu voor één van onze uitdagende projecten is, een afdaling tijdens onze wintersport of het bereiken van de bergtop op de huttentocht. Dat maakt Whyellow voor mij een Great Place to Work!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Whyellow

Wij dansen de laatste uurtjes van de week achter ons bureau, hebben een vaste ‘3 uur snack’ en spelen tafelvoetbal in de pauze. Wij zijn Whyellow.

Zoek jij een baan waarin je veel kan en mag leren? Waarin je ruimte krijgt en deze ook durft te pakken? Wij zoeken slimme, creatieve, maar vooral nieuwsgierige collega’s! Bij Whyellow mag je ‘gewoon’ jezelf zijn. We geven ruimte aan anders zijn zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Samen met je team ga je alle uitdagingen aan. De manier waarop bepaal jezelf. Zelf beslissingen maken? Go ahead!

We gaan met z’n allen (après)skiën, hiken, mountainbiken, maar ook een business marathon gaan we niet uit de weg. Twee keer per week komt er een personal trainer om de echte sportievelingen af te matten. Wat minder actief zijn is uiteraard ook prima: er zijn boardgame nights voor de bordspel liefhebber en LAN parties voor de echte gamer.

We gaan geregeld wat drinken met elkaar: vooral de speciaalbiertjes doen het goed. Elke vrijdagmiddag gaat op kantoor de tap lopen en eens in de maand gaan we de stad in. Ben je er niet bij? Ook helemaal prima. Door commitment en plezier af te wisselen proberen we een goede werkbalans te houden. Go team!

Nieuwe collega? Enjoy the ride! Voordat je echt begint, maak je al uitgebreid kennis met je collega’s. Je wordt vanaf het tekenen van je contract uitgenodigd voor alle activiteiten. Vanaf dag 1 ben je onderdeel van een van onze scrumteams en voordat je het weet draai je volwaardig mee. We zijn blij zijn dat je er bent en laten je dat graag merken.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified