Menu

Great Place To Work-Certified™

Werkse

Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022

Over deze organisatie

Werkse! is een sociaal werkbedrijf met als motto: iedereen doet ertoe en is door werk kansrijker. Wij begeleiden jaarlijks meer dan duizend Delftenaren met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk. Omdat we weten dat een baan het verschil maakt. Soms is het een kwestie van de juiste vacature en werkgever vinden. Maar meestal gaan we intensief met onze kandidaten aan de slag, met trainingen, gesprekken en een werkervaringsplaats. Zo vergroten we de kans op een duurzame baan. Sommige van onze kandidaten hebben, bijvoorbeeld vanwege een arbeidsbeperking, dagelijkse begeleiding nodig tijdens het werk. Dat kan een reguliere werkgever niet altijd bieden. Voor hen hebben we bij Werkse! passende werkplekken. 

Cor van der Wel, Directeur
“Werkse! heeft als sociaal werkbedrijf een grote diversiteit aan medewerkers. Die hebben we allemaal meegenomen in het proces om van Werkse! een nog mooier en leuker bedrijf te maken. Fantastisch dat we nu zien dat medewerkers tevreden zijn en zich gewaardeerd voelen.”
Jordi Arink, Voorman afdeling Verpakken
“Werkse! is een Great Place to Work omdat iedereen kan meepraten over hoe er met elkaar wordt samengewerkt. Een keer per maand eten we gezamenlijk een gebakje of lekker broodje. Dan bespreken we hoe we gedraaid hebben en wat er beter kan. Iedereen mag verbeterpunten aandragen. We proberen ze allemaal. Zo houden we het gezellig en productief.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Werkse!

Wij vinden het belangrijk dat een nieuwe medewerker zich welkom voelt bij Werkse!. Daarom beginnen we met het sturen van een kaart, een week voor de nieuwe medewerker start. Op de eerste dag word je welkom geheten door je nieuwe leidinggevende en collega's. Je krijgt een welkomsttas met onder meer een Werkse!-dopper en een boek over onze geschiedenis. Een buddy leidt je rond door het gebouw en stelt je voor aan collega’s. Ook vertelt hij of zij je over onze missie, kernwaarden en doelstellingen.

In je eerste week word je wegwijs gemaakt in de werkzaamheden en de systemen. Er staan kennismakingsgesprekken en basistrainingen  op de agenda. Na een maand hebben we een formeel moment om terug te kijken op de proeftijd. Daarbij vragen we je expliciet naar ‘verwonderzaken’. Een frisse blik is altijd welkom en waardevol.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified