Menu

Great Place To Work-Certified™

We Are You

Best Large Workplaces™ 2021
Positie 3
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021
Great Place To Work™ Certified
Juli 2018 - Juli 2019

Over deze organisatie

In een snel veranderende wereld zijn wij dé digitale sparringpartner. Samen met ambitieuze klanten als Landal GreenParks, Eneco, PostNL, Knab en Vattenfall maken we de juiste keuzes voor vandaag, morgen en overmorgen. Op basis van een doordachte strategie en met de bedrijfsdoelen van de klant als uitgangspunt. Wat samen bedacht wordt, realiseren we ook en optimaliseren we continu. We bouwen solide digitale oplossingen: toegankelijke en toekomstbestendige platformen, websites en apps. Oplossingen die bepalend zijn voor het bedrijfsresultaat van de klant en die het leven van de eindgebruiker vereenvoudigen. Sinds eind vorig jaar zijn we onderdeel van Intracto Group. Samen zijn we technologie onafhankelijk en hebben we alle specialismes in huis om onze klanten van strategie tot uitvoering te begeleiden bij hun digitalisering.

Mark Verheij, Front-end Developer
“We are you is een episch bedrijf om voor te werken, vanwege onze collega’s en klanten. Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen om alles uit jezelf te halen. We werken met de laatste technieken en voor grote klanten, wat iedere dag weer zorgt voor nieuwe uitdagingen. Ook al werken er 450 mensen, het voelt als een hechte club. Dit maakt werken bij We are you nog leuker (zelfs tijdens Corona).”
Beppie ten Böhmer, Directeur & CHRO
“Onze mensen staan voorop. Of het nu gaat om onze klanten, partners of collega’s: we geven iedereen persoonlijke aandacht en luisteren goed naar ieders behoefte. We bieden een veilige, lerende omgeving met vrijheid én verantwoordelijkheid. Een platte organisatie met korte lijnen die er in alles op gericht is om je te laten groeien. In de basis leer je natuurlijk het meest van je team en de klant. Door samen te werken aan complexe projecten en continu feedback te geven aan elkaar. Daarnaast neem je zelf de regie in je ontwikkelpad. Uiteindelijk gaat het erom dat we ons blijven ontwikkelen en zo onze klanten blij maken.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified