Menu

Great Place To Work-Certified™

Tony's Chocolonely

Best Workplaces™ Europe 2019 - Medium
Positie 27
Best Medium Workplaces™ 2019
Positie 2
Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020
Best Small Workplaces™ 2014
Positie 1

Over deze organisatie

Tony’s Chocolonely is opgericht om een einde te maken aan slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Geen doorsnee bedrijf, dus. Maar een chocoladebedrijf dat een sociaal probleem in de wereld wil oplossen. Tony's Chocolonely wilt namelijk dat iedereen blij wordt van chocolade. Zij willen niet alleen onze eigen chocolade 100% slaafvrij maken, maar alle chocolade wereldwijd. Tony's koopt de cacaobonen direct in bij partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust, daar waar de grote choco-giganten ook inkopen en illegale arbeid het meest voorkomt, en werken intensief met ze samen.

Marijntje Stuurman, Golden Ambassador
“Ik hou van Tony's, de mensen en het bedrijf. De afgelopen 5 jaar heeft Tony's me uit mijn comfortzone geduwd, me gestimuleerd om risico's te nemen, veel fouten te maken en verschillende dingen te proberen op een zeer vertrouwenwekkende, stimulerende en positieve manier. Ik heb drie verschillende functies gehad, en heb het gevoel dat de balans tussen mijn huidige capaciteiten en mijn rol altijd precies goed was. Ik ontwikkel me voortdurend en lach tegelijkertijd veel. Ik ben erg dankbaar dat ik hier mag werken. ”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Tony's Chocolonely

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified