Menu

Great Place To Work-Certified™

The Hup

Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022
Best Medium Workplaces™ 2020
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
Februari 2020 - Februari 2021
Best Medium Workplaces™ 2019
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 7

Over deze organisatie

The Onemeeting Company is een Next Generation Meeting Management bedrijf en biedt bedrijven een totaaloplossing voor alle hun zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen. Het is onze ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden, zijn en blijven. Voor gasten, klanten, leveranciers en niet in de laatste plaats voor onze medewerkers. In deze digitale samenleving geloven we dat persoonlijke ontmoetingen altijd zullen blijven en dat hartverwarmende service het verschil maakt. Deze servicemissie vraagt om een HR & Cultuur beleid dat gericht is op het vinden, binden en ontwikkelen van empathische, intrinsiek gemotiveerde medewerkers die blij worden van andere mensen blij maken.

Inge Brouwer, Marketeer
“The Hup was alles waar ik na mijn carrièreswitch naar op zoek was. Er is veel aandacht voor alle medewerkers, er heerst een huiselijke, betrokken en persoonlijke sfeer, er is veel ruimte voor eigen inbreng en daarnaast zijn we heel goed in het vieren van successen.”
Judy Rotering, Talentmanager
“Al 4,5 jaar werk ik met veel plezier bij The Hup. Voor mij is The Hup een Great Place To Work en een tweede thuis. Wat ik heb geleerd is om hoe dan ook te kijken naar wat ikzelf kon doen om het voor mezelf en de andere een Great Place To Work te maken. Én als ik deze mini Culture Audit bekijk zijn er ontzettend veel mooie initiatieven geweest. Positiviteit, jezelf helpen, maar vooral ook af en toe wat extra aandacht voor de ander.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij The Hup

Met plezier naar je werk gaan. En ook nog blij thuiskomen. Wij weten als geen ander hoe essentieel dat is. Het valt alleen nog niet altijd mee om dat dagelijks voor elkaar te krijgen. Want om bezig te zijn met werk waar jij écht voldoening uit haalt, daarvoor moet je in de eerste plaats natuurlijk op de juiste plek zitten. En kansen krijgen om jezelf te ontwikkelen. Een plek waar je gehoord en gezien wordt, uitdaagt en uitgedaagd wordt. En waar je kunt samenwerken in een goed en efficiënt team dat er zin in heeft en successen viert. Waar je trots bent op jezelf, je collega’s en het resultaat dat je neerzet voor klanten. En dan ook nog bij een organisatie, die maatschappelijk haar steentje bijdraagt én die denkt aan je gezondheid.

Topwerkgever willen zijn én blijven is onze wens. Dat doen we door te investeren in onze medewerkers. Het zit in onze cultuur om te zorgen voor de mens om ons heen; dat zijn in eerste plaats alle collega’s van The Hup. Als zij blij worden van hun werk, komen zij met meer energie naar kantoor en daar groeien we als onderneming alleen maar van! Dat zit in successen vieren, feedback geven, persoonlijke ontwikkeling en samen staan voor hetzelfde doel en daar elke dag een beetje beter in willen worden.

Voor The Hup betekent vitaliteit: Goed voor jezelf zorgen! In de breedste zin van het woord. Van voeding en beweging tot je sterke en zwakke punten ontdekken. Op die manier goed voor je lijf en geest te kunnen zorgen. We hebben vitaliteitscoaches in dienst die bij onze gym in de tuin twee keer per week (digitale) bootcamps verzorgen. Daarnaast kan je (digitaal) bij ze terecht voor op maat gemaakt advies over jouw wensen wat betreft voeding en beweging. Wij doen er in ieder geval alles aan om ervoor te zorgen dat onze medewerkers vitaal en met plezier naar hun werk gaan. Want dan kan je pas écht verschil maken!

 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified