Menu

Great Place To Work-Certified™

The Hup

Great Place To Work™ Certified
Februari 2021 - Februari 2022
Great Place To Work™ Certified
Februari 2020 - Februari 2021
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Medium Workplaces™ 2020
Positie 5
Best Medium Workplaces™ 2019
Positie 8
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 7

Over deze organisatie

The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor bedrijven, waarin zij ondersteuning krijgen bij diverse bedrijfsonderdelen, zoals finance, marketing en HR. The Hup is het bedrijf achter merken zoals: Solid Professionals, RiskSphere, Firm C,  Instituut voor Vitaal Ondernemen (IVVO), DNFS, Wasted Beers en Bar Joost & Josefien.

The Hup, met de P van People, want The Hup werkt vóór en met mensen. Ontwikkeling is belangrijk voor je werkplezier, daarom staat de ontwikkeling van onze mensen voorop. Alle bedrijven van the Hup werken vanuit de overtuiging: van werk moet je blij worden. Dit geldt voor iedereen die bij ons werkt, maar ook voor de klanten, opdrachtgevers en stakeholders met wie we werken.

Robbert Woldring, Consultant bij Solid Professionals
“Bij Solid Professionals (onderdeel van the Hup) krijg je snel meer verantwoordelijkheden en zijn er volop kansen om in no-time door te groeien!”
Charlotte Vedder, Recruiter bij DNFS
“Bij DNFS (onderdeel van The Hup) heb ik elke dag de kans om het verschil te maken in het leven van zowel kandidaten als collega’s.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij The Hup

Lekker enthousiast naar je werk gaan en ook nog vrolijk thuiskomen: dat is de droom! Het gaat erom dat je op de juiste plek zit, uitgedaagd wordt en trots bent op wat je bereikt - samen met je team. Wij willen dé topwerkgever zijn. Dat betekent investeren in onze mensen. Als iedereen van Team Hup blij is met z'n job, dan bruisen we van energie en groeien we als bedrijf! We vieren successen, geven feedback en streven samen naar het beste.

Bij The Hup staat vitaliteit voorop. Goed voor jezelf zorgen in alle opzichten: voeding, beweging, en persoonlijke groei. Onze vitaliteitscoaches staan klaar, met bootcamps in de tuin en digitaal advies over gezond leven. Wij zorgen ervoor dat je elke dag energiek en blij naar je werk kunt. Want pas dan maak je echt het verschil!

We dragen ook maatschappelijk bij. Voor iedereen die via Solid Professionals zijn of haar nieuwe baan vindt, doen we een donatie aan de Tika Foundation. Hiermee kan een kind in Nepal een half jaar naar school. En we organiseren elk jaar de goede-doelen-pitch. Iedereen die dat wil, mag het goede doel pitchen waarbij hij of zij zich persoonlijk betrokken voelt. Het goede doel met de meeste stemmen uit de organisatie ontvangt een jaarlijkse donatie.

Meer weten? Neem hieronder contact met ons op of bekijk onze vacatures!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified