Menu

Great Place To Work-Certified™

Tenderteam

Great Place To Work™ Certified
September 2022 - September 2023

Over deze organisatie

Tenderteam is een team van aanstekelijk enthousiaste creatieve aanjagers. Een team dat bestaat uit schrijvers, strategen en aanbestedingsspecialisten. Wij helpen bedrijven door samen de winnende strategie voor een tender te bepalen en creativiteit te brengen in brainstorms. Zo komen we tot de beste aanbestedingsplannen!

Kitty van Zanten, EMVI-schrijver
“Ondanks dat we veel remote werken voel ik een sterke verbinding met collega’s. We werken in teams en spreken elkaar allemaal zo goed als dagelijks, de ene keer over werk en de andere keer over privéleven. We denken en leven met elkaar mee en natuurlijk vieren we onze successen samen! Het is daarom een superpositieve werkomgeving, met een hoop teamspirit!”
Edwin van Sorge, Oprichter
“Je werkt bij ons in een echt team. We heten niet voor niets TenderTEAM! In ons team profiteer je van de kennis en vaardigheden van je collega’s, die stuk voor stuk echte professionals zijn, en die altijd klaar staan om elkaar te helpen. Verder is de sfeer hier ontzettend ondernemend.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Tenderteam

Op je eerste dag ontvangen we je met een grote bos bloemen op ons kantoor. Al je spullen staan voor je klaar en met onze ICT-afdeling maak je je account actief, zodat je direct overal bij kunt. Iedere dag starten we met een korte online meeting met het hele team; je ziet dus iedereen al even op je eerste werkdag. Voor persoonlijke ontmoetingen met je collega's heb je de eerste uitnodigingen al in je mailbox zitten. Daarnaast heb je ook een gesprek met onze oprichter die je vertelt over onze visie, cultuur en de wijze van samenwerken. Vervolgens krijg je diverse trainingen van onze coaches, zodat je de verschillende werkprocessen direct kent.

Nadat je je nieuwe collega's, onze processen & systemen en de gang van zaken kent, zetten we je meteen in op een opdracht. Bij ons spring je meteen in het diepe, maar we laten je niet alleen zwemmen. Samen met een collega - je buddy - pak je de klus op en krijg je coaching on the job (wij zorgen dat die collega daar voldoende tijd voor heeft). Onze manager Team & Talent heeft de eerste 4-6 weken wekelijks even contact met je om te vragen hoe het gaat. Onze ervaring leert dat je je binnen 4 tot 6 weken helemaal thuis voelt in het werk en in het team.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified