Menu

Great Place To Work-Certified™

SoftwareOne

Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 8
Best Medium Workplaces™ 2016
Positie 5
Best Medium Workplaces™ 2015
Positie 5

Over deze organisatie

Als toonaangevende leverancier van software- en cloudoplossingen bouwen, migreren en beheren we bedrijfskritische applicaties. We helpen grote en kleine klanten bij elke stap om software- en cloudomgevingen in te kopen en te optimaliseren. We zijn in 90 landen actief.

Sacha Vogelzang, Chief of Staff
“Opportunities don't happen, you create them! Je creëert hier zelf je kansen en krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarbij is ‘well-being at work’ topprioriteit en dat merk je in alles. Zoals flexibiliteit, sportactiviteiten en flex vakantiedagen. Ideaal.”
Bert Stam, Federation Lead Benelux
“Het is prachtig om met zo’n enthousiast en gedreven team te werken. We werken allemaal hard, maar vieren ook de successen. Door als een hecht team samen te werken, kunnen wij klanten echt vooruit helpen in hun digitale transformatie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij SoftwareOne

Op je eerste werkdag verwelkomen we je op ons kantoor in Amsterdam. Er staat een welkomstbox voor je klaar, inclusief laptop, mobiel en wat aardigheidjes. Je ontmoet ook alle andere nieuwe collega’s en hun managers. We maken je wegwijs in ons kantoor en laten je zeker ons nieuwe Rembrandt Café zien, waar je kunt sporten en ontspannen. Ook nemen we jouw inwerkprogramma door.

Snel contact met iedereen

In de eerste maand ontmoet je veel collega’s en het leiderschapsteam. Je merkt vast dat er weinig hiërarchie is en iedereen benaderbaar is. Jouw team neemt je mee op sleeptouw en langzaamaan ga je steeds meer zelf doen. Ieder team heeft regelmatig een meeting en je plant ook je 1:1’s met je manager. Daarnaast volg je een aantal (verplichte) trainingen. Je zal veel indrukken opdoen! Daarom begeleidt een buddy je de eerste tijd.

Successen vieren

Gezelligheid speelt bij ons een grote rol en we zijn heel goed in het vieren van successen. De eerste borrel zal je dus snel meemaken. Ook organiseert ons Fun & Culture-team leuke evenementen en denken zij mee met het leiderschapsteam hoe SoftwareOne Netherlands nog leuker wordt.

Work hard, play hard

Maar we vinden jouw welzijn en ontwikkeling ook heel belangrijk! Zorg voor ontspanning, gebruik onze sportfaciliteiten en reflecteer op je persoonlijke en professionele groei. We vragen je daarom al snel om je vakantiedagen in te plannen én om, samen met je manager, je Personal Development Plan op te stellen.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified