Menu

Great Place To Work-Certified™

SoftwareONE

Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 8
Best Medium Workplaces™ 2016
Positie 5
Best Medium Workplaces™ 2015
Positie 5

Over deze organisatie

SoftwareONE Nederland is een organisatie ontstaan twee jaar geleden na de overname van COMPAREX door SoftwareONE. Wij zitten in een verandering van advies organisatie op software en Cloud oplossing naar een Managed Services organisatie. We groeien, ondanks COVID-19, nog steeds hard door de toenemende vraag aan technologie.

Mascha Tjokrodikromo, Internal Accountmanager Midmarket
“De sfeervolle cultuur, ondernemerschap en om in deze snelle, veranderende én dynamische wereld met onze klanten aan de frontlinie van IT te staan, maken mijn werkplek bij Software One compleet. Vrijheid en verantwoordelijkheid om kansen te krijgen of te creëren, it’s up to me!”
Michel van Teijlingen, General Manager
“SoftwareONE Nederland is een Great Place to Work omdat we de medewerker centraal stellen in alles wat we doen: People First. 90% van ons management team zijn collega's die zijn meegegroeid met het bedrijf. Ons bedrijf veranderd en deze dynamiek biedt veel kansen voor onze collega's. Work Hard Play Hard is ons op het lijf is geschreven.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij SoftwareONE

Op de eerste werkdag bij SoftwareONE verwelkomen we je op ons kantoor in Amsterdam. Er staat een mooie welkomstbox voor je klaar, inclusief laptop, mobiel, en allerlei lekkernijen en cadeautjes. We starten de dag met alle nieuwe collega’s en hun managers. Zo leer je alvast een aantal mensen kennen. De eerste dag staat in het teken van technologie, een rondleiding en jouw inwerkprogramma. De eerste weken doe je een aantal (verplichte) trainingen die bij jouw rol horen, je maakt kennis met collega’s en je wordt intensief begeleidt door jouw buddy.

Je zult al snel merken dat er weinig hiërarchie is, en iedereen makkelijk benaderbaar en behulpzaam is. In de eerste maand maak je kennis met veel collega’s en het leiderschapsteam. De collega’s in jouw team nemen je mee op sleeptouw en je wordt ingewerkt door mee te lopen en zelf te doen. Ieder team heeft een regelmatige teammeeting en je plant ook je 1:1’s met je manager, zodat er een vast contactmoment is om al je vragen te stellen.

Gezelligheid speelt een grote rol binnen onze organisatie en we zijn heel goed in het vieren van successen, dus de eerste borrel en feestjes (al dan niet op afstand ivm Corona) zullen snel gevierd worden. Ook worden er door het Fun & Culture team leuke evenementen georganiseerd en denken zij mee met het leiderschapsteam hoe we SoftwareONE Nederland een nog leukere werkplek kunnen maken.

Naast de inhoud van het werk vinden we jouw welzijn en ontwikkeling ook heel belangrijk, dus in de eerste maanden dat je bent gestart vragen we je om je vakantiedagen te plannen én je Personal Development Plan vorm te geven samen met je manager; We vinden het belangrijk dat je af en toe rust neemt (work hard, play hard) en dat je ook tijd neemt om te reflecteren op jouw volgende stap en persoonlijke en professionele groei.

 

Is jouw organisatie een great place to work?

Beantwoord 10 vragen en ontdek binnen 2 minuten direct waar jouw organisatie staat en krijg handige tips.

CTA_Certified