Menu

Great Place To Work-Certified™

Robert Walters

Great Place To Work™ Certified
November 2019 - November 2020
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 14
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 17

Over deze organisatie

Robert Walters en Walters People zijn wereldwijd specialist op het gebied van werving en selectie voor zowel vaste dienstverbanden, dienstverbanden op interim-basis als uitzendkrachten. De organisatie doet dit in Nederland voor professionals op het gebied van accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal en tax & treasury. Kwaliteit, integriteit en teamwork zijn de waarden die centraal staan voor hun business. De organisatie is actief in 30 landen verspreid over de wereld en heeft in Nederland 4 vestigingen: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Mark de Krom, Recruitment Consultant
“Bij Robert Walters werk je in een gespecialiseerde, internationale omgeving, waar totaal niet gekeken wordt naar leeftijd of ervaring, maar puur naar jouw eigen inzet en prestaties. Je kunt snel leren en doorgroeien dankzij het uitgebreide aanbod aan trainingen. Successen worden uitgebreid gevierd en mensen helpen je graag als je ergens tegenaan loopt. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, en heel belangrijk: het is oké om fouten te maken.”
Ellora van Woerkom, Senior Manager Finance & Business Support
“Jij wil snel carrière maken? Daar kunnen wij je bij helpen, zeiden ze bij Walters People. Die belofte is uitgekomen, want inmiddels ben ik – net als onze andere managers - doorgegroeid van recruitment consultant naar een managementfunctie. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat de organisatie als één man achter je staat om jou te helpen je doelen te bereiken. Het contact binnen het team, maar ook met de directie is open en hartelijk, met korte lijntjes. Of je nou ergens mee zit of een nieuw idee hebt; alles is bespreekbaar. We zijn een groep enthousiaste en gedreven professionals die continu op zoek zijn naar hoe het nog beter kan. De afgelopen twee jaar is de organisatie sterk gegroeid en is er een flinke professionaliseringsslag gemaakt. Als ik 's morgens binnenkom en mijn team zie, dan denk ik 'yes, we gaan er weer voor vandaag!’”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Robert Walters

De eerste twee dagen volgen alle nieuwe medewerkers een onboarding programma dat gericht is op het leren kennen van elkaar en de organisatie. Alle spullen liggen bij binnenkomst voor je klaar, en je krijgt alle hulp bij het in gebruik nemen. Het programma bestaat uit o.a. een kennismaking met het management en andere belangrijke contactpersonen binnen de organisatie, activiteiten die je helpen om de organisatie te leren kennen, samen sporten en borrelen. Onboarding bot Wally zorgt ervoor dat mensen alle informatie die ze nodig hebben op het juiste moment ontvangen.

Na de eerste twee dagen volgt een trainingsprogramma dat afgestemd is op de individuele kennis en ervaring van de medewerker. Recruitment consultants leren daarin over het vak recruitment, de bijbehorende technologieën, hun eigen specialisatie. Ook wordt veel aandacht geschonken aan persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Mensen geven achteraf aan dat ze zich al helemaal thuis voelen na de eerste week.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified