Menu

Great Place To Work-Certified™

Orange Cyberdefense

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021
Great Place To Work™ Certified
September 2019 - September 2020
Best Medium Workplaces™ 2014
Positie 4

Over deze organisatie

Orange Cyberdefense is de deskundige cybersecurity businessunit van Orange Group en biedt managed security, detectie en respons diensten. Als dé beveiligingsprovider van Europa streven ze ernaar de vrijheid te beschermen en een veiligere digitale samenleving op te bouwen.

Mark Jenster
“Met mijn achtergrond als beroepsmilitair geloof ik dat je met een goed functionerend team veel meer toegevoegde waarde levert. Vanuit deze filosofie hebben we deelgenomen aan het onderzoek van GPtW. Door continue feedback aan elkaar te vragen kunnen we onze ambitie waarmaken.”
Paulien Maassen
“De fysieke en virtuele deur staat echt altijd open. Er is geen drempel om op het management af te stappen. Veel bedrijven zeggen dat het zo is, maar hier is het écht zo. Ik WhatsApp met de General Manager, Mark, en heb echt het gevoel dat ik bij iedereen aan kan kloppen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Orange Cyberdefense

Wanneer je bij ons begint, kan je er van uit gaan dat jij op je plek zult voelen. Orange Cyberdefense kenmerkt zich door de korte lijnen, flexibele werkplekken en deuren die altijd open staan. Op je eerste werkdag word je opgevangen door HR en je manager. Samen maken we een tour door ons kantoor en stellen we je voor aan de verschillende afdelingen en je nieuwe collega’s.  Het is misschien lastig om alle namen meteen te onthouden, maar dit komt snel aangezien je al gauw met verschillende collega’s te maken krijgt. Gebeurt dit niet tijdens de infosessies die gegeven worden door de managers van alle afdelingen, dan wel tijdens de gezamenlijke lunch of de vrijdagmiddagborrel waar ook je collega’s van de partij zijn.

Nu denk je misschien, infosessies, wat moet ik mij daar bij voorstellen? Dit zijn presentaties van een halfuur tot een uur waarbij onze leidinggevenden en collega’s meer vertellen over de inhoud van de afdeling en welk onderdeel zij zijn in de Orange Cyberdefense dienstverlening. Het doel van de infosessies is om jou meer kennis te geven over hoe de afdelingen eruit zien, hoe deze onderling met elkaar samenwerken en wat er bij jouw functie komt kijken.

Verder houden jij en je leidinggevende nauw contact. Heb je vragen of ideeën? Schroom dan vooral niet om ze te delen! Na een aantal weken heb jij de oranje Cyberdefense bril op en zijn we uiterst nieuwsgierig naar hoe jij het ervaart als nieuwe Cyberdefender. Met jouw feedback worden wij namelijk better together!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified