Menu

Great Place To Work-Certified™

NHG

Great Place To Work™ Certified
September 2020 - September 2021
Great Place To Work™ Certified
Juli 2019 - Juli 2020

Over deze organisatie

NHG heeft een belangrijke missie: wij dragen bij aan verantwoorde woonfinanciering voor consumenten. Dit doen we door meer consumenten toegang te bieden tot de woningmarkt, processen te verbeteren en consumenten te helpen bij woningbehoud en een vangnet te bieden. Hierbij werken we in het hart van de woning- en hypotheekmarkt. Op het snijvlak van consumenten, overheid en marktpartijen. Samen met onze ketenpartners en collega’s kunnen wij het verschil maken.

Carla Muters, Voorzitter Raad van Bestuur
“Werken bij NHG biedt ruimte om grenzen te verleggen en oplossingen te ontwikkelen met grote impact voor consumenten en de samenleving als geheel, in een unieke organisatie met een krachtig speelveld. Vertrouwen is een belangrijke factor in onze werkwijze. Dit vertaalt zich in de vrijheid om plaats en tijd onafhankelijk te werken, maar ook in het geven van ruimte om ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Successen vieren is heel gewoon bij NHG. Maar we hechten ook waarde aan het delen van minder succesvolle uitkomsten, zodat we samen kunnen groeien en ontwikkelen. Eigen regie staat bij ons centraal. Iedereen in zijn kracht zetten levert mooie resultaten op waar we als bestuur trots op zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij NHG

We hebben de laatste jaren grote stappen gezet door de ontwikkeling van de medewerkers centraal te stellen. Door iedereen in hun kracht te zetten, geloven we dat groei en ontwikkeling een logisch gevolg is. We werken agile en proberen collega’s zoveel mogelijk te faciliteren in de vorm van coaching en tooling. Coaching om te kijken waar de groei mogelijk is en waar ieder zijn kracht ligt en de juiste middelen om persoonlijke doelen – en dus de NHG doelen – te kunnen realiseren. We belonen niet meer op traditionele wijze, maar gaan er vanuit dat iedereen zijn werk goed doet en een jaarlijkse verhoging verdient, waardoor persoonlijke ontwikkeling alle aandacht krijgt. Vertrouwen is hierbij cruciaal. Vertrouwen in elkaar. In je uitspreken, maar ook je ideeën mogen uitvoeren, plaats en tijd onafhankelijk werken en meedraaien als expert in agile teams, omdat we geloven dat multidisciplinair werken meer resultaat oplevert. Kortom; we leren en groeien met elkaar door naar elkaar te luisteren en door te pakken.

 

 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified