Menu

Great Place To Work-Certified™

Mercedes Benz Financial Services

Great Place To Work™ Certified
December 2019 - December 2020
World's Best Workplaces™ 2018
Positie 9
Best Workplaces™ Europe 2018 - Multinational
Positie 8
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 23
World's Best Workplaces™ 2016
Positie 5
Best Large & Multinational Workplaces™ 2016
Positie 22
World's Best Workplaces™ 2014
Positie 19
Best Large & Multinational Workplaces™ 2013
Positie 23

Over deze organisatie

Mobiliteit, dat is het kernwoord voor Mercedes-Benz Financial Services. Deze leidende financiële dienstverlener maakt leasen, financiering en verzekeren mogelijk onder één dak. Mercedes-Benz Financial Services maakt onderdeel uit van Daimler Financial Services, één van de grootste autoconcerns wereldwijd. In Nederland is de organisatie gevestigd in Utrecht en Oosterhout. Zowel zakelijke - als particuliere klanten kunnen gebruik maken van het brede assortiment in lease-, financiering- en verzekeringsproducten, voor zowel personenauto's als bedrijfsauto's en voor alle merken en markten.

Max, Recruitment & Development Specialist
“Bij Mercedes-Benz werken veel verschillende mensen met diverse achtergronden. Diversiteit vinden wij erg belangrijk in onze organisatie, omdat wij geloven dat diversiteit bijdraagt aan een positieve werksfeer, creativiteit en co-creatie. Het samenwerken met gedreven en ambitieuze collega's helpt ons de organisatie van de toekomst te bouwen. Het actief leveren van een bijdrage aan deze toekomst is een mooie uitdaging en erg leuk om te doen!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Mercedes Benz Financial Services

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified