Menu

Great Place To Work-Certified™

Lightweight Containers

Great Place To Work™ Certified
December 2018 - December 2019
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 16

Over deze organisatie

Lightweight Containers is sinds 2006 de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. Hieruit is een complete familie eenmalige fusten ontwikkeld, die zich in de markt onderscheiden door kwaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid. Iedereen in de keten van het KeyKeg-systeem profiteert van de uitvinding: zowel producenten, distributeurs, horeca én consumenten. Met de hoofdkantoren in Den Helder en Chigao, heeft de organisatie productielijnen in Nederland, Duitsland en de USA, met nog een vierde lijn in Engeland in aanbouw.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Lightweight Containers

Een sprankelende organisatie, dat is wat Lightweight Containers is. Dit van origine familiebedrijf heeft een innovatieve ondernemerscultuur, waar geen managers aanwezig zijn, maar coaches. Als je ervan houdt om een goede discussie te voeren met je collega's, dan zit je hier helemaal goed. Met veel passie en trots op de producten werkt Lightweight Containers aan hun gezamenlijke ideologie om de wereld minder te beschadigen middels onder andere recyclebare biervaten. Als werkgever biedt Lightweight Containers haar medewerkers erkenning voor hun harde werken. En als dat werk dan ook nog eens in lijn ligt met de ambities van de organisatie, maak je als medewerker kans op de Kernwaarde-Award! Ook het vieren van successen zit sterk in de organisatiecultuur geweven.

 

Is jouw organisatie een great place to work?

De stem van de medewerker vormt de basis van onze certificering en de Best Workplaces.

Ontdek de criteria, wat als je het niet haalt en de voordelen van meedoen. 

2_Afbeelding_Quiz