Menu

Great Place To Work-Certified™

ITC Groep

Best Small Workplaces™ 2018
Positie 11

Over deze organisatie

"Blijven ontwikkelen, met de focus op kwaliteit en innovatie, zodat we op termijn worden gezien als de Tesla van de bouwconsultancy", dat is de missie van ITC Groep. Deze organisatie helpt aannemers beter presteren: in aanbestedingen, in de organisatie en op projecten. Ieder jaar wordt er een aansluitende visie geformuleerd die aansluit bij die overkoepelende missie. ITC Groep is gehuisvest in Woerden en komt voort uit twee bedrijven: ITC Groep en Advidus. Vanwege het gezamenlijke doel om aannemers te helpen presteren, zijn zij verder gegaan als één organisatie.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij ITC Groep

Je collega's als vrienden, bij ITC Groep is het de normaalste zaak van de wereld. Niet voor niets hanteren zij 'Teamspirit' als een van hun kernwaarden. De manier van communiceren binnen ITC Groep is dan ook zeer informeel, transparant en laagdrempelig. Door jaarlijks hun visie op de overkoepelende missie vast te stellen -in samenspraak met de medewerkers- waarborgt deze specialist in de bouwconsultancy dat haar medewerkers op dagelijkse basis achter de doelstellingen van de organisatie staan en hierdoor geïnspireerd worden. Ook krijgt men hier veel vrijheid en verantwoordelijkheid aangeboden om hun werk naar eigen voorkeuren in te richten. En om te voorkomen dat iedereen steeds opnieuw het wiel uit moet vinden, ontvangen nieuwe medewerkers tijdens hun onboardingsproces het handige Zwemvest-boekje, met tips en tricks van de leerpunten van hun voorgangers.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified