Menu

Great Place To Work-Certified™

intoAction

Best Medium Workplaces™ 2021
Positie 8
Great Place To Work™ Certified
Januari 2021 - Januari 2022
Great Place To Work™ Certified
Februari 2020 - Februari 2021
Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Small Workplaces™ 2018
Positie 8

Over deze organisatie

intoAction ontwikkelt duurzame oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van marketing, sales en service. Met ruim 60 digital consultants helpt intoAction grote organisaties het beste uit zichzelf te halen, zodat zij hun klanten optimaal kunnen bereiken, binden en bedienen.

Rachel Vermeulen
“Ik vind het erg belangrijk dat onze organisatie een veilige thuishaven is waar alle collega’s kunnen terugvallen op een kennis- en sociaal vangnet. Een omgeving waar we met plezier elkaar verder helpen en laten groeien, maar waar we elkaar ook een spiegel kunnen voorhouden. Dit alles natuurlijk op basis van wederzijds vertrouwen en respect.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij intoAction

Onze droomkandidaten

Als jij geïnteresseerd bent in intoAction, zijn wij dat ook in jou. Dat zeggen we tegen al onze sollicitanten. En dat is ook echt zo. Wij zoeken niet naar poppetjes om plekken te vullen. Of naar schapen met vijf poten. Wél worden we blij van gemotiveerde digitale aanpakkers die zelf ontdekken waar hun kracht ligt, de regie nemen in hun ontwikkeling tot vakspecialist en samen met ons verder willen groeien. Potentie, drive en de match met ons DNA vinden we dan ook net zo belangrijk als inhoudelijke kennis en skills. Waarom? Omdat de mens achter de professional onderdeel is van wat wij onze klanten te bieden hebben. Onze mensen zijn de reden waarom klanten graag met ons werken.

Welkom bij de familie

Nieuwe collega’s heten wij van harte welkom bij de intoAction-familie. Oké, we zijn dan misschien geen familiebedrijf, maar zo voelt het vaak wel. Omdat we altijd op elkaar kunnen rekenen. Met opbouwende feedback, een goed advies of gewoon een gezellig praatje zorgen we dat nieuwe medewerkers zich snel thuis voelen. En dat zij er in hun opdrachten nooit alleen voor staan. We stimuleren medewerkers ook om onderling te socializen en actief te connecten met de ruim zestig collega’s. Bijvoorbeeld tijdens onze kwartaaletentjes, pizzasessies, de jaarlijkse barbecue of gewoon op een maandagmorgen bij de koffieautomaat of in een Teams-meeting.

Let the onboarding begin!

Naast alle informele check-in-momenten, hebben we een uitgestippeld onboardingstraject. Niet alleen bij ons, maar ook bij de klant waarvoor de nieuwe collega aan de slag gaat. Door zorgvuldige afstemming met de klant zorgen we dat die twee trajecten goed op elkaar aansluiten. De totale onboarding omvat drie maanden. Zo kunnen we alle informatie die op onze nieuwe collega’s afkomt goed doseren.

Wil je meer weten over werken bij intoAction? Klik dan hier

 
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified