Menu

Great Place To Work-Certified™

Intermax Cloudsourcing

Great Place To Work™ Certified
Februari 2019 - Februari 2020
Best Small Workplaces™ 2017
Positie 3
Best Small Workplaces™ 2016
Positie 2
Best Small Workplaces™ 2015
Positie 2
Best Small Workplaces™ 2014
Positie 5
Best Small Workplaces™ 2013
Positie 4
Best Medium Workplaces™ 2019
Positie 5
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 4

Over deze organisatie

Wij leveren een significante bijdrage aan de continuïteit en veiligheid van organisaties die een cruciale rol spelen in onze maatschappij.  Met onze expertise, meer dan 25 jaar ervaring en passie voor technologie, leveren we aan deze organisaties servicegerichte IT-oplossingen.

Niels, Lead Cloud Architect & Team Lead
“Onze agile manier van werken bevalt goed. We nemen geen beslissingen vanuit hiërarchisch oogpunt, maar brengen collega’s, met dezelfde passie voor het vakgebied, bij elkaar en ondersteunen hen op een open en visuele manier. Dus meer werken ‘met elkaar’ dan de klassieke werkwijze waarbij een manager alle beslissingen neemt.”
Twan, Security Analist
“Het is elke week best pittig, maar complexiteit maakt het werk juist leuk vind ik.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Intermax Cloudsourcing

Wij zorgen er graag voor dat jij jezelf 100% Intermakker voelt vanaf dag 1! Bij ons passen mensen die van nature ‘nieuwsgierig’ zijn. Die met de twinkeling in de ogen praten over hun vak, oprecht geïnteresseerd zijn en sociaal vaardig. Teamplayers, die bij de Rotterdamse no-nonsense cultuur passen en onderdeel willen zijn van een organisatie die cruciaal IT-werk verricht voor de maatschappij. Na de succesvolle afronding van het wervingstraject, start HR het onboardingsproces. Als je bij Intermax start ontvang je een welkomstpakket met handige en leuke Intermax goodies, een laptop (Apple of Dell), een telefoon en een headset.

Onze kantoren zijn centraal gelegen en daardoor gemakkelijk bereikbaar met zowel het OV als met de auto. Elke teamleider zorgt, afhankelijk van de functie en het team waarin je gaat starten, voor een inwerkprogramma op maat en daarnaast doorloop je op jouw eigen tempo het een online inwerkprogramma ‘Welkom Intermakker’ via ons learning management systeem Studytube. Onze Managing Director Sander Winthagen maakt eveneens graag kennis met je, dus je ontvangt tijdens de eerste periode van je dienstverband een uitnodiging voor een kennismakingslunch met hem en de andere collega’s die recentelijk gestart zijn.

Ben jij er klaar voor om aan een mooi nieuw hoofdstuk in je loopbaan te beginnen? Je bent van harte welkom bij Intermax!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified