Menu

Great Place To Work-Certified™

Intermax Cloudsourcing

Best Medium Workplaces™ 2019
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
Februari 2018 - Februari 2019
Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 4
Best Small Workplaces™ 2017
Positie 3
Best Small Workplaces™ 2016
Positie 2
Best Small Workplaces™ 2015
Positie 2
Best Small Workplaces™ 2014
Positie 5
Best Small Workplaces™ 2013
Positie 4

Over deze organisatie

Al meer dan 22 jaar levert Intermax geavanceerde clouddiensten en IT-infrastuctuur, waarmee organisaties kunnen voldoen aan hun hoge beschikbaarheid en veiligheidseisen voor bedrijfskritische applicaties. Het uitbesteden van ICT die het primaire proces van bedrijven ondersteunt, noemt het Rotterdamse bedrijf ‘cloudsourcing’: een samensmelting van cloud en outsourcing. De missie van Intermax: "We ontwerpen en realiseren samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloud-architectuur. We beheren deze alsof het van onszelf is. We maken IT weer transparant, betrouwbaar en begrijpelijk."

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Intermax Cloudsourcing

Proactieve techneuten opgelet. Wie écht een fascinatie voor techniek heeft, zit bij Intermax goed. Hier werken inhoudgedreven mensen die gezamenlijk voor de zaak staan, ze noemen zichzelf niet voor niets Intermakkers. Sprake van een storing? Dan steken zij de koppen bij elkaar en houden pas op wanneer het probleem is opgelost. En ook al is het werk nog zo technisch, bij deze organisatie draait het echt om de mensen. Niet alleen de klanten, maar ook de medewerkers staan voor Intermax centraal. Hoewel het werk dus erg serieus is, kan er bij Intermax ook zeker worden gesproken van een sterke teamspirit. Dat betekent: veel samen lachen tijdens het gamen, de lunch en vele mijlpalen en successen gezamenlijk vieren.

 

Is jouw organisatie een great place to work?

De stem van de medewerker vormt de basis van onze certificering en de Best Workplaces.

Ontdek de criteria, wat als je het niet haalt en de voordelen van meedoen. 

2_Afbeelding_Quiz