Menu

Great Place To Work-Certified™

Ingram Micro

Great Place To Work™ Certified
Juli 2021 - Juli 2022

Over deze organisatie

Ingram Micro helpt ondernemingen de belofte van technologie te realiseren. Ongeëvenaarde flexibiliteit, diepgaande kennis van de markt en betrouwbaarheid, die het resultaat zijn van decennia aan hechte relaties, maken Ingram Micro uniek en toonaangevend.

Bertina, Warehouse Manager
“Ingram Micro is voor mij een fijne werkplek, omdat ik omarmd word in 'wie ik ben', zowel als individu, professional als manager. In deze organisatie word ik constant uitgedaagd en is er veel vrijheid. Met elkaar willen we de klus klaren!”
Eric Segers, Vice President & CCE Ingram Micro Benelux
“Ik ben enorm verheugd met het behaalde Great Place to Work-certificaat voor onze organisatie. Dit resultaat laat duidelijk de betrokkenheid zien van onze medewerkers, waar ik enorm trots op ben! Trots dat wij samen met onze medewerkers een werkomgeving hebben gecreëerd waar vertrouwen, respect, trots en collegialiteit centraal staan.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Ingram Micro

Ingram Micro is trots op zijn organisatiecultuur. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal, en zij staan voorop bij alles wat we doen. Onze toewijding aan een aantal gedeelde principes verenigt ons en leidt ons naar betere beslissingen en gedragingen, waardoor wij ons kunnen richten op het succes van onze zakelijke partners en medewerkers.

Onze Ingram Micro cultuur
Bij Ingram Micro krijg je het gevoel dat je het verschil kunt maken. We stimuleren ondernemerschap en bieden de mogelijkheid om jezelf continu te ontwikkelen. Zo blijven we flexibel in het aanpassen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

We zijn van origine een familiebedrijf. Dit zit nog steeds in ons DNA - we zorgen voor elkaar en we respecteren elkaar, we geven verantwoordelijkheid en leren van onze fouten. We zijn zeer divers, maar er zijn gemeenschappelijke waarden in onze cultuur die we allemaal delen.

Bij Ingram Micro moet het mogelijk zijn om jezelf te zijn en te genieten van je werk. We moedigen onze mensen aan om te geloven in hun sterke punten, zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontplooien. We willen van elkaar leren en samenwerken op een informeel niveau.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Ingram Micro?

Check dan de vacatures.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified