Menu

Great Place To Work-Certified™

H&M

Best Workplaces™ Europe 2018 - Multinational
Positie 23
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 20
World's Best Workplaces™ 2017
Positie 24
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 20
Best Large & Multinational Workplaces™ 2015
Positie 13

Over deze organisatie

H&M is een -van origine Zweedse- moderetailer. De organisatie biedt mode en kwaliteit voor de beste prijs op een duurzame manier. H&M heeft collecties voor dames, heren en kinderen en richt zich naast fashion en accessoires ook op H&M Home en H&M Beauty. De organisatie is gehuisvest in 69 landen wereldwijd en heeft ruim 171.000 medewerkers in dienst.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij H&M

H&M is een heel divers, bruisend bedrijf waar rechtvaardigheid hoog in het vaandel staat en het tempo hoog ligt. Er heerst een enorme diversiteit onder de medewerkers, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze hebben allemaal een flinke dosis teamspirit en collegialiteit. Iedereen staat voor elkaar klaar en teamwork, ontwikkeling, een open cultuur en met name veel ‘fun at work’ staan bij alle H&M'ers centraal. Bij H&M geloven ze in mensen. Vanaf de eerste werkdag wordt er een omgeving gecreëerd waarin medewerkers de ruimte krijgen verantwoordelijkheid te nemen, zich te ontwikkelen en verder te groeien, want uiteindelijk zijn zij de reden voor het succes van de organisatie. Medewerkers zijn trots op waar ze werken, vinden het werk divers en zijn blij dat geen dag hetzelfde is.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified