Menu

Great Place To Work-Certified™

Gemeente Almere Vastgoedbedrijf

Best Medium Workplaces™ 2018
Positie 13
Best Medium Workplaces™ 2017
Positie 13

Over deze organisatie

Het Vastgoedbedrijf van de gemeente Almere is de centrale vastgoedorganisatie die optreedt als eigenaar van al het gemeentelijk vastgoed. Samen met haar medewerkers werkt het bedrijf aan het onderhoud, verhuur, beheer en renovatie van het vastgoed, maar het ontwikkelt ook nieuwbouw en begeleidt de uitvoering hiervan. Het Vastgoedbedrijf heeft steeds meer operationele processen en informatie op orde gebracht en in de toekomst zal de aandacht liggen op het bieden van overkoepelend strategisch inzicht in de vastgoedportefeuille.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Gemeente Almere Vastgoedbedrijf

Het Gemeente Almere Vastgoedbedrijf neemt de mening van haar medewerkers serieus. Zo serieus, dat het Vastgoedbedrijf samen met haar medewerkers de toekomstvisie van de organisatie vormgaf. Persoonlijk leiderschap, in de context van zelfsturing, ziet deze werkgever hierbij als de sleutel tot succes. Niet voor niets ervaren de medewerkers van deze organisatie veel verantwoordelijkheid en krijgen zij vele ontwikkelmogelijkheden aangereikt. Niet alleen de eigen medewerkers krijgen voldoende middelen aangereikt om zich te ontplooien, ook schenkt het Gemeente Almere Vastgoedbedrijf haar omgeving de nodige aandacht.

Door diverse maatschappelijk verantwoorde initiatieven, waaronder de inzet voor stichtingen als Alpe D'Huzes en spieren-voor-spieren, levert de organisatie een waardevolle bijdrage aan haar omgeving. En dat niet alleen, het Gemeente Almere Vastgoedbedrijf doet dit vanuit haar corebusiness, door kennis en expertise zowel in het binnen- als buitenland aan te bieden en zich te richten op duurzame gebouwen. Medewerkers zijn daar dan ook met recht trots op. Om ook andere successen of mijlpalen niet ongezien voorbij te laten gaan en de letterlijk 'tastbaar' te maken, zijn er heuse Herinneringsbomen in het pand aanwezig.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified