Menu

Great Place To Work-Certified™

FX

Best Small Workplaces™ 2018
Positie 6

Over deze organisatie

Gelokaliseerd in het centrum van Utrecht, zorgt FX ervoor dat de boodschap van hun klanten onder de aandacht komen. FX gaat te werk aan de hand van creatieve concepten en nieuwe manieren van communiceren, door altijd te mikken op de "sweetspot" tussen verhaal, design en technologie. Maar niet alleen de boodschap is belangrijk, ook het publiek speelt een cruciale rol. Om die reden heeft FX twee labels: FX Digital en FX Live.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij FX

Niet zo'n fan van regels en protocollen? FX ook niet! Zonder personeelshandboek, met een onbeperkte hoeveelheid vakantiedagen en de eigen regie over je werktijden, bewijst deze werkgever dat zij haar medewerkers al het vertrouwen schenkt om hun werk op hun eigen manier te doen. En deze uitstekende voorwaarden krijg je bij je contractondertekening op één A3-tje uitgereikt, waarin alle wederzijdse verantwoordelijkheden en verwachtingen in kaart worden gebracht, wel zo overzichtelijk.

Maar dat er geen strakke kaders zijn, wil niet zeggen dat ze maar wat doen bij FX. Sterker nog, het FX DNA zit diepgeworteld in het doen en laten van de organisatie en haar medewerkers. Mocht je overigens nog ondernemend van geest zijn en wel houden van een uitdaging, dan biedt FX je als medewerker maar al te graag de gelegenheid om een 'Prestigeproject' aan te vragen. Hierbij worden zowel budget als uren vanuit FX beschikbaar gesteld, zodat jij gewoon aan de slag kunt met datgene waar je goed in bent en leuk vindt.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified