Menu

Great Place To Work-Certified™

Freo

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2020 - Oktober 2021
Best Medium Workplaces™ 2020
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2019 - Oktober 2020

Over deze organisatie

Al 12,5 jaar is Freo, onderdeel van de Rabobank, dé online leenspecialist. Bij Freo leen je geld tegen scherpe rentetarieven. Dat gebeurt op een zorgvuldige en verantwoorde manier. Bij Freo willen we maar één ding. Dat je met een gerust gevoel en dus verstandig leent.

José, Customer Contact Specialist
“Freo ziet talent, investeert en inspireert. Dat maakt dat ik iedere dag met trots en plezier ga werken!”
Ron, Directeur
“Een van de belangrijkste succesfactoren van Freo is dat we dingen samen doen. Samen werken, samen plezier maken, samen successen boeken, samen vieren en samen trots zijn. Ik ben trots op alles wat we doen, maar vooral op de wijze hoe we dat doen!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Freo

Bij Freo bieden wij onze mensen het beste van twee werelden: een omgeving die professioneel én speels is. Georganiseerd, maar met de vrijheid om je eigen ideeën te ontplooien. Werken bij Freo betekent dat je houdt van hard werken, maar ook van samenwerken. Dat je eigenzinnig, loyaal en eigenwijs bent. En tegelijkertijd oprecht, vriendelijk en betrokken. 

Freo-collega’s hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Naar klanten, maar ook naar elkaar. De cultuur binnen Freo is informeel, open en respectvol. Mensen staan centraal. Bij Freo maken we geen onderscheid in fulltimers of parttimers, oudgedienden of nieuwkomers, interimmers of vaste medewerkers.

Werk je voor Freo? Dan hoor je erbij. Wie gaat starten bij Freo, wordt direct opgenomen in de Freo-family. Vanaf het eerste contact met ons tot aan de start, en natuurlijk daarna. We mixen een inhoudelijk sterk inwerkprogramma met een heleboel handige en interessante Freo-weetjes en een persoonlijk welkomstpakket.

Tijdens de eerste periode vinken nieuwe medewerkers stap voor stap de Onboarding Roadmap af. Van de praktische kant (laptop, telefoon, toegangspas) tot het introductieprogramma: alles is aanwezig om de eerste weken zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zowel het welkomstpakket als de onboarding toolbox komen uit de koker van onze eigen mensen. Met maar één doel voor ogen: het mag onze (nieuwe) collega’s aan niks ontbreken!

Werken bij Freo kan op veel verschillende manieren. Maar wat voor ons het állerbelangrijkste is, is de welbekende ‘klik’. 

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified