Menu

Great Place To Work-Certified™

Expleo Benelux

Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020
Best Multinational Workplaces™ 2018
Positie 13
Best Large & Multinatonal Workplaces™ 2017
Positie 24

Over deze organisatie

Expleo Benelux komt voort uit een samensmelting van de voormalige SQS Group met het eveneens wereldwijd opererende ASsystem Technologies. Expleo is een in 25 landen opererende consultancy partner met ruim 14.000 professionals die actief zijn in Engineering, Quality Improvement en Management Consulting. Wereldwijd worden projecten en adviestrajecten tot op board-level uitgevoerd in aeronautics/space, banken en verzekeringen (BFSI), energy & utilities, automotive, defensie, transport, industrie, scheepvaart en de publieke sector. We richten ons op het aangaan en onderhouden van lange termijn relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Deze lange termijn focus vertaalt zich terug naar onze open cultuur, transparantie en directe communicatielijnen door de gehele organisatie, ook internationaal. We zijn dan ook trots op ons Great Place To Work certificaat!

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified