Menu

Great Place To Work-Certified™

Estate Digital

Best Small Workplaces™ 2018
Positie 15

Over deze organisatie

Met haar 21 jaar ervaring neemt Estate Digital haar klanten aan de hand op een veilige avontuur door de spannende mogelijkheden van het internet. Aan de achterkant ligt in het specifiek de toegevoegde waarde van Estate Digital, door data met oplossingen binnen een keten te integreren. De organisatie houdt zich bezig met doelen en strategie, concept en design, ontwikkeling en optimalisatie, en dat alles aan de hand van een agile werkwijze. De organisatie is verspreid over Tilburg, Rotterdam en Lissabon.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Estate Digital

Samenwerken voor het beste resultaat, dat is de aanpak van Estate Digital. En wel op een 'agilelicious' manier, wat een gezonde portie eigenwijsheid en persoonlijke verantwoordelijkheid inhoudt. Bij binnentreden kun je niet om de Brabantse gastvrijheid van deze Digital Agency heen. Een warm onthaal en een directe introductie in de missie, visie en doelstellingen van de organisatie maken dat nieuwe medewerkers zich bij Estate Digital meteen welkom voelen. Dat is ook niet zo gek bij een organisatie waarbinnen veel waarde wordt gehecht aan happiness, gedrevenheid, positiviteit en creativiteit. Ook op gebieden als (persoonlijke) ontwikkeling en het vieren van successen wordt bij Estate Digital tijd noch moeite gespaard.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified