Menu

Great Place To Work-Certified™

EPLAN Software & Services

Best Small Workplaces™ 2022
Positie 6
Great Place To Work™ Certified
November 2021 - November 2022
Best Small Workplaces™ 2018
Positie 10

Over deze organisatie

EPLAN staat voor efficient engineering. De organisatie levert advies en oplossingen voor het optimaliseren van het engineeringproces en heeft als doelmarkten onder meer de paneelbouw, machinebouw, system integrators en onderhoud en beheer.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij EPLAN Software & Services

Ben je op zoek naar een werkgever waarbij er veel ruimte aanwezig is voor ontwikkeling? Dan ben je bij EPLAN aan het goede adres. Hier werken ze namelijk met de R&O-cyclus, wat staat voor 'resultaat en ontwikkeling'. Dit programma is ervoor bedoeld om mensen continue te stimuleren in hun ontwikkeling, om daarmee steeds verder te komen. En hierbij draait het niet alleen om professionele groei, ook worden persoonlijke ontwikkeldoelen van medewerkers goed in ogenschouw genomen. Naast goede ontwikkelingskansen, wordt er ook goed voor de mensen gezorgd. Van het faciliteren van een gezonde werk-privébalans tot ondersteuning bij het ondervinden van leuke, maar ook minder leuke privé-omstandigheden: EPLAN staat voor haar mensen klaar.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified