Menu

Great Place To Work-Certified™

Energyprofs

Great Place To Work™ Certified
Januari 2024 - Januari 2025
Great Place To Work™ Certified
Januari 2023 - Januari 2024
Best Medium Workplaces™ 2021
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
Januari 2020 - Januari 2021
Great Place To Work™ Certified
Januari 2019 - Januari 2020

Over deze organisatie

In ons werk stellen we mensen centraal. We werken met goed opgeleide consultants die over uitstekende sociale en communicatieve eigenschappen beschikken. Samen met onze klanten werken onze mensen aan een duurzaam resultaat.

Voor onze mensen zijn we een Great Place To Work en dat mogen onze klanten ook ervaren, daarom willen we voor klanten een leuk bedrijf zijn om mee te werken. Goede samenwerking met leuke mensen die goed zijn in hun werk levert duurzaam resultaat op. En daar gaan we voor!

We ondernemen met een gezonde balans tussen people, planet & profit. We minimaliseren onze eigen CO2 uitstoot en compenseren wat er overblijft volledig. We zijn als organisatie klimaatneutraal!

We leveren Advies, Projectmanagement, Interimmanagement, Procesmanagement en Operationele ondersteuning aan bedrijven en overheden in de energiemarkt op thema’s als Leiderschap, Verandering, Optimalisatie, Innovatie en Duurzaamheid.

Jasper Vermolen, Consultant
“Bij Energyprofs krijg je meteen veel verantwoordelijkheden waardoor je snel ervaring op kunt doen. Ik vind het leuk dat ik mag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van dit ambitieuze bedrijf.”
Sjoerd Ankersmit, Directeur
“We zijn verheugd met het feit dat we een van de Best Workplaces zijn geworden! Echter nog belangrijker is het inzicht wat we hiermee hebben gekregen om van onze Great Place a Better Place te maken. Samen met het interne GPTW-team gaan we met onze verbetermogelijkheden aan de slag om door te groeien naar de Best Workplace van Nederland!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij

Energyprofs is altijd op zoek naar leuke collega’s. Heb je een Universitaire Master afgerond en heb je interesse in een uitdagende baan als consultant in de Nederlandse energiemarkt? Wil jij meehelpen om van Energyprofs een nog leuker bedrijf te maken? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar hr@energyprofs.nl. We laten dan snel wat van ons horen!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified