Menu

Great Place To Work-Certified™

DFM

Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Great Place To Work™ Certified
Juni 2022 - Juni 2023

Over deze organisatie

DFM is dé financieringspartner voor ondernemingen in de mobiliteitsbranche. Onder andere veel autodealers hebben de financiering van de voorraad, het rijdend wagenpark, andere mobiliteitsoplossingen en onroerend goed ondergebracht bij DFM. Met Volkswagen Bank GmbH en Pon als aandeelhouders is DFM een sterke en betrouwbare financiële partner. DFM werkt nauw samen met Volkswagen Pon Financial Services en kan daardoor een breed scala aan mobiliteitsoplossingen aanbieden.

Jori van Ruler, Kredietanalist
“DFM is voor mij een Great Place to Work omdat DFM zich veel inzet voor een hoog werkgeluk van medewerkers, variërend van een cursus Engels tot mindfulness en gezamenlijke bootcamp. Dit zorgt voor de fijne, open bedrijfsdynamiek in een veilige speak-your-mind cultuur.”
Jeroen Notmeijer, Managing Director
“We zijn er trots op dat vertrouwen zo hoog scoort binnen DFM. Het vormt voor ons de sleutel om in de snel veranderende wereld van automotive en financieren te komen tot verbetering en innovatie.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij DFM

De wereld van mobiliteit is enorm in verandering. In ons 100-dagen programma nemen we nieuwe medewerker mee in onze visie, doelstellingen, kernwaarden, klanten en bieden we een uitgebreid programma aan met kennissessies die georganiseerd worden door de verschillende afdelingen. Zo kun je na 100 dagen zelf aan het stuur van jouw eigen functie!

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures op onze website!

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified