Menu

Great Place To Work-Certified™

Dag1

Great Place To Work™ Certified
September 2021 - September 2022

Over deze organisatie

Dag1 is een recruitmentorganisatie die zich richt op het bemiddelen van kandidaten binnen het office segment voor kleine- en middelgrote ondernemingen. Wij geloven dat iedereen moet kunnen werken met plezier, in ieder type dienstverband en in iedere fase van iemands carrière.

Bibia van Dorp, Junior Recruiter
“Bij Dag1 is er naast het uitdagende werk ook veel aandacht voor elkaar. Wij doen veel leuke dingen samen. Elke dag gezamenlijk lunchen, een ommetje of darten. Ben je een ochtendmens, zoals ik? Dan kun je lekker vroeg beginnen. Jouw werktijden bepaal je namelijk zelf!”
Noortje Hendrikx, Algemeen Directeur
“Binnen onze organisatie kan iedereen zichzelf zijn. Meningen worden geuit en gerespecteerd, waar leuke discussies uit ontstaan. Er wordt gelachen, gejuicht, gevierd, gehuild en getroost. De groei van de medewerkers staat centraal en er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Dag1

Speciaal moment
Dag1 van jouw nieuwe baan! De eerste dag van jouw nieuwe toekomst bij Dag1. Wij realiseren ons maar al te goed hoe speciaal dat moment is, wanneer je hoort dat je de baan hebt! Het vieren begint op het moment wanneer wij de arbeidsovereenkomst samen tekenen. Champagne gepopt, op naar jouw Dag1!

Jouw Dag1
Nadat je een warm welkom hebt gekregen door al jouw nieuwe collega's en jouw starterskit met o.a. laptop en telefoon overhandigd hebt gekregen, start je met een algemeen introductieprogramma in een e-learningplatform. Aan de hand van leuke en ludieke filmpjes met tekst en uitleg maak je kennis met Dag1 en leer je over onze systemen en werkwijze. Wij gaan voor een vliegende start. Direct lekker meedraaien, vragen stellen en fouten maken. Hierdoor leren wij samen het snelst! 

Dag 2, 3…
Op Dag2 neemt de directeur je mee in de historie en strategie van Dag1. Transparantie vinden wij ontzettend belangrijk. Wij vertellen je graag écht hoe alles zit. Noortje vertelt je over onze kernwaarden en legt vanuit haar perspectief uit waar Dag1 voor staat. Daarna staat je een intensief inwerkprogramma met verschillende trainingen te wachten. Afhankelijk van jouw functie, ervaring en kennis wordt dit programma voor je op maat gemaakt. Dag1 staat voor werken met plezier en vindt dat dit voor iedereen mogelijk moet zijn. Het inwerktraject bij Dag1 is vooral een heel groot feest, waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd en er meer dan ruimte is om jezelf te zijn!

Contact
Elze van der Meer
Stuur mij een e-mail
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified