Menu

Great Place To Work-Certified™

Crux Engineering

Best Small Workplaces™ 2020
Positie 10
Great Place To Work™ Certified
Augustus 2019 - Augustus 2020

Over deze organisatie

Wij geven als adviesbureau jong talent de kans om kennis te maken met de vakgebieden geotechniek, geohydrologie, bodem en omgevingsbeinvloeding. In combinatie met de jarenlange ervaring van onze senioren, komen onze adviseurs snel tot de kern van de zaak. Inmiddels werken er 50 mensen bij CRUX, waarvan 45 adviseurs. Een groei waarmee we onlangs ook vermeld stonden in de top 250 van Nederlandse groeibedrijven. Dat CRUX niet onopgemerkt blijft, blijkt uit de nominaties voor diverse ondernemings- en prestigieuze prijzen zoals de Schreuderprijs 2013, 2015 en 2019.

Almer van der Stoel, Senior Specialist & Directeur
“17 jaar geleden begonnen we met z’n drieën. Vertrouwen, trots en plezier in ons werk was een vanzelfsprekendheid. Nu zijn we drie locaties en bijna 50 > medewerkers verder. Dan zijn die zaken niet meer vanzelfsprekend. Als werkgever denk je dat je het goed voor elkaar hebt maar het door een externe organisatie laten enquêteren van onze medewerkers, geeft een concrete, onafhankelijke weergave van de werkelijkheid. Dat we nu het Great Place to Work certificaat in handen hebben, getuigt van een knap staaltje werk dat we dagelijks met zijn allen neerzetten.”
Anita Mulder, HR & Organisatie
“Vanuit mijn HR-rol ben ik natuurlijk super trots dat wij het eerste technische advies- en ingenieursbureau in Nederland zijn, dat zich Great Place to Work Certified mag noemen! Het bevestigt dat onze mensen veel geluk ervaren. Wat mij echt raakt is dat maar liefst 95% van onze mensen overtuigd positief reageert op de stelling - Alles overziend vind ik CRUX een echte Great Place to Work-. Onze organisatiecultuur die in de Culture Audit staat omschreven, komt niet zo maar uit de lucht vallen, daar hebben we echt goed over nagedacht. En als je dan de resultaten ziet, dan voelt dat heel goed.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified