Menu

Great Place To Work-Certified™

Bizzomate

Great Place To Work™ Certified
Februari 2024 - Februari 2025
Best Medium Workplaces™ 2023
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
Maart 2023 - Maart 2024
Best Medium Workplaces™ 2022
Positie 4
Great Place To Work™ Certified
Maart 2021 - Maart 2022

Over deze organisatie

Bizzomate is specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met innovatieve methoden zoals het lowcode software development platform Mendix helpen we bedrijven hun systemen te moderniseren, processen te automatiseren en klantcontact te verbeteren. Bij Bizzomate staat samen groeien centraal. Naast het groeien op business gebied zien wij de maatschappij ook graag een stukje groeien. Bizzomate zet 10% van de 40-urige werkweek in voor vrijwilligerswerk. En nog een extra 10% wordt ingezet voor zelfontwikkeling. Inderdaad, iedere week 8 uur inzetten om samen te groeien!

Jordy Delahaije
“Wat voor mij Bizzomate een Great Place to Work maakt is dat dit een plek is waar mensen met een gedeelde passie samen werken om te winnen. Het voelt als het ware meer aan als een familie dan een bedrijf. Het maakt qua omgangsvormen niet uit of je nu met een collega of een gids spreekt. Je krijgt veel vrijheid om je eigen verantwoordelijkheid te pakken, je eigen keuzes te maken maar ook om je eigen fouten te maken; dit stimuleert het groeien alleen maar. Ik heb vaak het gevoel dat met waardering en interesse gekeken wordt naar het pad dat je binnen Bizzomate voor jezelf uitstippelt en volgt.”
Anne van der Heide
“Bij Bizzomate geloven we dat gelukkige medewerkers de basis vormen voor een succesvol bedrijf. Daarom heeft het welzijn van medewerkers hoge prioriteit. Het is geweldig om daar erkenning voor te krijgen van onze medewerkers met deze hoge scores in het Great Place To Work onderzoek.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Bizzomate

Contract ondertekenen en je eerste werkdag bij Bizzomate

Zodra je contract getekend is, doen we er alles aan om te zorgen dat je je snel thuis voelt. Op je eerste dag zorgen we dan ook voor een warm welkom. Ga je werken bij onze vestiging in Limburg? Dan krijg je vlaai. Ga je aan de slag bij een andere vestiging, dan staan er bloemen of iets anders lekkers klaar. Ook is er altijd iemand van het gidsen team om je welkom te heten. Op je eerste dag is er ook tijd voor een heuse ‘unboxing experience’. Maak die grote doos die op je bureau staat of thuis is afgeleverd met je laptop, telefoon en andere Bizzomate spulletjes maar open...

Je eerste maand bij Bizzomate

Van wie kun je beter leren hoe onze organisatie werkt, dan van je nieuwe collega’s? Daarom krijg je afhankelijk van de vestiging waar je werkt een ‘buddy’ toegewezen voor de eerste drie maanden. Je buddy leert je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe functie. Hij of zij nodigt je uit voor meetings en geeft uitleg over projecten. Zo leer je de organisatie snel goed kennen.

Je eerste drie maanden bij Bizzomate

In de eerste drie maanden volg je ook ons online onboarding programma. Je leert daarin  meer over onze kernwaarden en je kunt er je expertise verder mee vergroten. Ken je de uitdrukking: “It takes a village to raise a child”? Wij vinden dat dat ook geldt voor nieuwe medewerkers. Dus zorgen we ervoor dat je zo veel mogelijk mensen in de organisatie ontmoet. Daarom maken we in de eerste drie maanden regelmatig tijd vrij in je programma voor een half uurtje ‘kennismaken’.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified