Menu

Great Place To Work-Certified™

BIM Co Creators

Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2021 - Oktober 2022
Great Place To Work™ Certified
November 2020 - November 2021
Great Place To Work™ Certified
November 2019 - November 2020

Over deze organisatie

BIM Co Creators is een organisatie die werkt aan de hand van de werkmethodiek BIM. Middels deze werkmethodiek is er de mogelijkheid voor een goede samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van bijvoorbeeld een kantoorpand, distributiecentrum of nieuw hotel. De medewerkers van BIM Co Creators modelleren installaties in deze gebouwen. BIM Co Creators kan andere partijen ondersteunen door het BIM team op locatie te voorzien van BIM Expertise, medewerkers op te leiden in deze BIM werkmethodiek, een geheel project aan te nemen of middels de BIM Co Creators Studio Virtual Reality of Augmented Reality aan te bieden. Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij BIM Co Creators centraal. BIM Co Creators streeft dit alles na onder het motto ‘’Strong By Collaboration.’’

Gerben Dam
“BIM Co Creators, geen bedrijf maar een familie waar met hart en ziel wordt gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. Waar kennisdeling centraal staat en waar jong en oud van elkaar leren om zo de klant optimaal te kunnen bedienen. Een droom? Misschien maar maak mij dan maar niet wakker!”
Michiel Balk
“BIM Co Creators is een Great Place to Work, omdat wij het net even anders doen. Wij gaan voor een échte connectie met elkaar middels onze office days, gezamenlijke sportsessies en brutaal eerlijke, open en transparante cultuur waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij BIM Co Creators

Hebben we een match van beide kanten? Dan kijken we of iemand een opleiding aan de BIM Co Creators Academy moet gaan volgen of al voldoende kennis en ervaring heeft om gelijk te starten. Voordat de nieuwe medewerker start, ontvangt hij of zij een inwerkprogramma waarin staat aangeven hoe de eerste week eruitziet en hoe de begeleiding het komende half jaar gaat lopen.

Wij doen dit vanuit ons buddy-programma waarin een huidige collega gekoppeld worden aan nieuw medewerker. De nieuwe medewerker wordt gecoacht om het beste uit zichzelf te halen, om uiteindelijk een echte BIM Co Creators te worden. De buddy is het aanspreekpunt voor een nieuwe medewerker in de eerste maanden. Er is een gesprekscyclus in het inwerkprogramma opgenomen waar de nieuwe medewerker en buddy geregeld officiële contactmomenten hebben om de voortgang te bespreken.

Op jouw 1e werkdag zorgen wij dat je welkomstpakket klaar ligt, je map, veiligheidshelm en koffiemok. Daarnaast halen we je op dag 1 gelijk uit je comfortzone doordat je een presentatie gaat geven over wie je bent, wat je ambities zijn en wat je graag samen met de andere collega’s wilt bereiken. Dit is voor iedereen spannend maar het zorgt er vaak wel voor dat het 1e ijs gebroken is en men wat haakjes bij elkaar vindt in gezamenlijke interesses en ambities.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified