Menu

Great Place To Work-Certified™

Alliander

Best Large Workplaces™ 2018
Positie 5
Best Large & Multinational Workplaces™ 2017
Positie 18
Best Large & Multinational Workplaces™ 2016
Positie 20
Best Large & Multinational Workplaces™ 2013
Positie 17

Over deze organisatie

Alliander is een energienetwerkbedrijf dat dagelijks ruim 3 miljoen Nederlandse huishoudens ondersteunt. Hierbij zorgt Alliander ervoor dat energie van opwekker of invoerder naar de eindgebruiker gaat. De organisatie maakt actief werk van maatschappelijk verantwoord ondernemen en doet dit aan de hand van de volgende missie: “Wij staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie.” Daarnaast ontplooit Alliander nieuwe bedrijfsactiviteiten om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het nieuwe energiesysteem.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified