Flag

Talent&Pro

Branche
Detacheringsbureau in de financiële dienstverlening
 
 
Locatie
Utrecht
 
Opgericht in

1999

Aantal medewerkers

876

Website

https://www.talent-pro.com/

Logo-Talent-Pro (1)
172photoyou

Over deze organisatie

Talent&Pro richt zich op detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Denk aan het bank- en verzekeringswezen, de actuariële markt en de pensioen & levenmarkt. Binnen deze sectoren werken ruim 900 interim-specialisten in functies variërend van operationeel tot strategisch. De hoogopgeleide medewerkers van Talent&Pro werken dagelijks aan een efficiënte bedrijfsvoering en werkprocessen voor hun klanten, en daarmee aan de resultaten van deze financiële dienstverleners. Talent&Pro is gehuisvest in Utrecht.

Quote-medewerker2

“De sfeer bij Talent&Pro vind ik echt top. Het is altijd leuk om collega’s uit het traineeship weer te zien en zowel de inhoudelijke avonden als de gezellige uitjes zijn voor mij van toegevoegde waarde.”

Joline Trompenaars
Trainee Pensioen & Leven
92%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
88%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
82%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
Quote-Arnout-Great-Place-to-Work-Certified

Great Place to Work over

Talent&Pro is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Op basis van het onderzoek scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Onder andere de stelling ‘Dit is een vriendelijke werkomgeving’ scoort 95%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Talent&Pro het hoogst op de thema’s Ontwikkelen en Werven van nieuwe medewerkers. 

Dit jaar staat Talent&Pro met hun DT-diner in de Best People Practices gids. 

Lees meer

Werken bij

Een nieuwe baan is altijd spannend, vooral voor de starters die bij Talent&Pro aan hun eerste baan beginnen. Daarom willen wij dat onze nieuwe collega’s een goede start maken. Dat begint ‘inhouse’, waar ze ons 100 dagen Onboardingprogramma doorlopen. De eerste acht dagen vinden achter elkaar plaats bij ons op kantoor en bestaat uit een kennismaking, Wft-Basis training én examen, bootcamp, DISC training, het maken van een filmpje, training Effectief Communiceren en pannenkoeken bakken voor het hele kantoor. Daarna spreiden de trainees voorzichtig hun vleugels, maar zorgen we regelmatig voor terugkommomenten. Na 100 dagen kunnen we met trots zeggen dat onze nieuwe collega’s echt ‘onboard’ zijn.

Het Onboardingprogramma is vol met plezier en gericht op de beginstappen in de ontwikkeling van onze starters. We vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s onze cultuur goed leren kennen, zich onderdeel gaan voelen en ambassadeur worden van Talent&Pro.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Talent&Pro? Ga naar hun vacaturepagina. 

 

Contactpersoon
Maud Kooreman
Corporate Recruiter

Tel: 06 - 460 486 41
E-Mail: maud.kooreman@talent-pro.com

Media