Flag

McCoy & Partners

Branche
Advies/Consultancy
Locatie
Eindhoven, Utrecht en Hasselt
Opgericht in
2012
Aantal medewerkers
146
Website

Werkenbijmccoy.nl/

McCoy
McCoy

Over deze organisatie

McCoy simplificeert systemen en processen met de beste SAP consultants in de Benelux met als doel onze klanten nog succesvoller te maken". McCoy is een 100% SAP Dienstverlener. Deze diensten verlenen wij vanuit onze kantoren in Eindhoven, Utrecht en Hasselt. Ons motto is Simply McCoy. Dit houdt in dat wij ons bezighouden met het vereenvoudigen van IT systemen en processen. Wij opereren hierin op het snijvlak van business en IT, iets wat wij omschrijven als More than IT. Wij werken voor marktleidende bedrijven in uitdagende projecten die het verschil maken. Met mensen die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Omdat we de beste willen zijn. Simply McCoy.

99%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
99%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
97%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering
97%
Management is integer en oprecht.
McCoy

Great Place to Work over

McCoy & Partners is getoetst op de Great Place To Work criteria. De certificering is gebaseerd op de feedback die de medewerkers van McCoy & Partners hebben gegeven over de mate van vertrouwen, trots en plezier.

De medewerkers scoren het hoogst op de geloofwaardigheid van het leiderschap en de onderlinge verbondenheid.

Eerder gaf Frank van Dooremolen van McCoy & Partners een interview over het belang van hun kernwaarden en dienend leiderschap.

Lees meer
McCoy

Wat ons inspireert

Consultant Stein van der Weiden over McCoy & Partners: 

“McCoy blinkt uit in het hebben van een duidelijke visie en weet deze visie door te vertalen naar duidelijke verwachtingen. Ook betrekken zij medewerkers ècht bij zaken die hun aangaan. Dit is waarmee je je als werkgever onderscheidt. Hun visie kenmerkt zich door het idee om alles zo simpel mogelijk te organiseren en te werken op basis van vertrouwen in plaats van controle. Dit uit zich ook in een open cultuur met korte lijnen. Het is mooi om te zien dat McCoy over een periode van vier jaar een hoge en stabiele score laat zien van rond de 95% op het medewerkersonderzoek.”

Lees meer

Werken bij

Ontdek de verhalen van medewerkers én de actuele vacatures op deze pagina.

Partners
Contactpersoon
Frank van Dooremolen


E-Mail: frank.van.dooremolen@mccoy-partners.com

Media