Flag

Lindenhaeghe

Branche
Opleidings- en exameninstituut
 
Locatie
Bilthoven
 
Opgericht in

2005

Aantal medewerkers

46

Website

https://www.lindenhaeghe.nl/

Lindenhaeghe-Logo-Best-Workplace
Lindenhaeghe-Certificering

Over deze organisatie

In 15 jaar tijd is Lindenhaeghe uitgegroeid van een minikantoortje in Slot Zeist tot een goedlopend een opleidings-, trainings- en exameninstituut voor (financieel) professionals. Je kunt bij ons terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Meer over ons lees je onder het kopje ‘Werken bij’.

Esther-Lindenhaeghe

“Een bedrijf dat zó gelooft in mensen, kun je alleen maar great noemen!”

Esther
98%
Het management is gemakkelijk benaderbaar en prettig in de omgang
96%
Onze faciliteiten dragen bij aan een goede werkomgeving
96%
Ik kan hier mezelf zijn.
95%
De mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid
organogram
DEFrennen1
5776e4c0-481a-4f78-a6e0-8f99e37633d8

Great Place to Work over

Lindenhaeghe is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Bij Lindenhaeghe scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Zo scoort de stelling ‘Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt’ 98%. Ook ervaren de medewerkers dat zij het vertrouwen en de ruimte krijgen om hun functie uit te oefenen. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Lindenhaeghe het hoogst op de thema Verwelkomen. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort het beleid het hoogst op de toegankelijk hiervan voor alle medewerkers.

Lees meer
Nicole-Lindenhaeghe

“Nog meer transparantie en het personeel weet dingen eerder dan de directie”

Nicole

Werken bij

Waar staan we voor: missie
Met onze vakopleidingen zijn wij al jaren marktleider. Onze specialistische financiële opleidingen staan hoog aangeschreven. Ons examenbedrijf bestaat sinds 2013 en sinds 2016 verzorgen wij ook trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De combinatie van vakopleidingen enerzijds en (advies)vaardigheden anderzijds, geeft onze missie ‘complete ontwikkeling voor professionals toegankelijk maken’ betekenis.

Waar gaan we naar toe: visie
Vanuit onze hoofdvestiging in Bilthoven adviseren en stimuleren we dagelijks vele (financieel) professionals. Met onze Trainingen Persoonlijke Ontwikkeling zijn wij hard bezig met het veroveren van een nieuwe markt: die van de (oudere) millennial die op zoek is naar betekenis en zingeving. Dit is onze lijn voor de toekomst: het op een toegankelijke en fun-manier (over)brengen van kennis, betekenis en zingeving

Er werken momenteel zo’n vijftig mensen bij Lindenhaeghe. Samen werken we dagelijks hard aan het doorvertalen van onze missie en visie. Allemaal baseren we ons daarbij op de kernwaarden van Lindenhaeghe, het fundament van ons bedrijf: Teamplayer, Ambitieus, Flexibel en Onbevreesd.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Lindenhaeghe? Ga naar de vacaturepagina

Wil jij werken bij een echte Great Place to Work? Stuur dan je motivatie en CV naar solliciteren@lindenhaeghe.nl.
Of neem contact op met Nancy van Bergen via 030-204168.

IMG-6169-2

Contactpersoon
Nancy van Bergen

Media