Flag

Kindergarden

Branche

Kinderopvang

Locatie:

Amsterdam (hoofdkantoor)

Opgericht in

1998

Aantal medewerkers

1800

Website

Werkenbijkindergarden.nl/

logo-kindergarden-RGB
Kindergarden-Best-Workplace

Over deze organisatie

Baby’s zien opgroeien tot kinderen die onbevangen en zelfverzekerd het leven tegemoet treden. Dat is de ambitie van Kindergarden, elke dag opnieuw. Daar ligt ook onze toegevoegde waarde: kinderen stimuleren om zichzelf en de wereld om hen heen te ontdekken. We nemen de ontwikkeling van kind en medewerkers als uitgangspunt; ieder kind is uniek, jij bent uniek! Samen zijn we Kindergarden. Dat is onze kracht. Kindergarden heeft 62 kinderopvang vestigingen. Sinds 2011 is Kindergarden onderdeel van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. Dit biedt ons kennis, expertise, stabiliteit én de mogelijkheid om verder te groeien.

Suzanne-te-West-Kindergarden-Great-Place-To-Work-Certified

‘Eerlijk gezegd zou ik binnen de kinderopvangbranche nergens anders willen werken dan bij Kindergarden. Dit werk zit in mijn hart, omdat ik het bij Kindergarden mag doen. Kijk naar de prachtige visie op de zorg en ontwikkeling van kinderen, maar ook naar de mogelijkheid voor medewerkers om zich persoonlijk te ontwikkelen. Dat gebeurt, net als bij de kinderen, door uit te gaan van jou als individu.’

Suzanne te West
Vestigingsmanager
91%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
84%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
84%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
80%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
Kindergarden-Great-Place-To-Work-Certified-3
Kindergarden-Great-Place-To-Work-Certified-1
Kindergarden-Great-Place-To-Work-Certified-2
Kindergarden-Great-Place-To-Work-Certified-5

Great Place to Work over

Kindergarden is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Kindergarden gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de Onderlinge verbondenheid & plezier. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ scoort 86%.

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Kindergarden het hoogst op de thema’s Ontwikkelen en Bedanken. 

 

Lees meer

Werken bij

Het gevoel dat je welkom bent en dat het hele team je snel wegwijs wil maken. Daar is alles op gericht. Hoe meer aandacht we aan nieuwe collega’s besteden om hen een comfortabele start te geven, des te sneller ze met plezier op volle kracht meedraaien. Dit begint bij de werving en loopt door tot en met de inwerkperiode. Alle collega’s zijn betrokken bij het inwerkproces. Ook worden nieuwe collega’s begeleid door hun manager en krijgen ze een eigen inwerkschema.

PRE-BOARDING Het wegwijs maken en thuis laten voelen begint al tijdens onze werving en selectieprocedure. Op onze website, tijdens ons sollicitatieproces en in het eerste contact dat je hebt met onze recruiters of vestigingsmanagers. Maar even belangrijk: óók in de periode tussen aanname en je eerste werkdag. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je eerste werkdag, ontvang je van ons voorafgaand alvast de Kindergarden Wegwijzer, de Heart Principles en ons pedagogisch programma Wereldwijs. Door ons pedagogisch beleid, arbeidsvoorwaarden en regelingen vooraf door te nemen krijg je een goed beeld wie wij zijn, wat we doen en wáárom we dat doen.

ON-BOARDING Tijdens het sollicitatiegesprek en/of de meeloopdag heb je voor het eerst kennis gemaakt met de vestiging en de groep waar je gaat werken. Toch blijft de eerste werkdag altijd spannend. De eerste fase van de inwerkperiode is erop gericht om de nieuwe collega een warm welkom te geven en direct te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om je weg te vinden en je thuis te voelen binnen Kindergarden. Door collega’s een rol te geven in de begeleiding wordt de goede samenwerking gestimuleerd en wordt ‘Samen werken – samen leren’ in praktijk gebracht. Er wordt informatie verstrekt over de manier waarop we met elkaar omgaan, maar ook de praktische informatie (roosteren, verlof en indienen declaraties) wordt zo vroeg mogelijk vertaald naar de praktijk van de betreffende nieuwe collega. Ze worden zo snel mogelijk in staat gesteld om alles zelf te doen en de eigen informatie en planning te beheren.


Ben je benieuwd naar de vacatures bij Kindergarden? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contactpersoon
Evelien Lammers en Brenda van Keulen
Recruiters

E-Mail: vacatures@kindergarden.nl

Media