Flag

Bosveld

Branche

Banken/Financiële dienstverlening

Locatie:

Amersfoort

Opgericht in

1982

Aantal medewerkers

106

Website

Bosveld.nl/

bosveld-logo-liggend-cmyk1
Bosveld-Best-Workplace-4

Over deze organisatie

Bosveld helpt haar klanten al bijna 40 jaar met het zo snel en efficiënt mogelijk volbrengen van hun invoice to cash traject. De overtuiging is dat samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen voor duurzamere resultaten zorgt. Waardoor ook de klanten van haar klanten beter en sneller geholpen worden. Organisaties kunnen bij Bosveld in Amersfoort terecht voor onder andere facturatie, juridische dienstverlening, pre-incasso, incasso en gerechtelijke executie.

Johan-Kramp-Bosveld-Great-Place-To-Work-Certified

“Bosveld is voor mij een Great Place to Work door de transparantie en ambitie van de organisatie, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het werken met elkaar als hecht team dat samen wil winnen en behaalde successen viert. Ik reis al vijf jaar iedere dag met veel plezier vanuit Rotterdam naar ons kantoor in Amersfoort!”

Johan Kramp
Manager Incasso
91%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
89%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
88%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
84%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
Bosveld-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Na een plek bij de Best Workplaces in 2018 is Bosveld nu gecertificeerd als Great Place to Work op basis van de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie én de analyse van hun werkgeversbeleid. 

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt’ 95%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Bosveld ook het hoogst op het Verwelkomen van nieuwe medewerkers, wat dus ook wordt gewaardeerd door de medewerkers zelf. Ook scoren zij hoog op het thema Ontwikkelen. 

Lees meer
Ben-van-Zanten-Great-Place-To-Work-Certified-Bosveld2

“Dat wij weer gecertificeerd zijn als GPtW is een bevestiging van onze overtuiging dat mensen het verschil maken. Want als medewerkers enthousiast zijn, worden klanten dat ook. Daarom staan bij ons medewerkers op #1.”

Ben van Zanten
Algemeen Directeur

Werken bij

Onboarding bij Bosveld
Bij Bosveld zijn de eerste weken van de inwerkperiode erop gericht dat een nieuwe collega een geweldige eerste indruk krijgt en zich zo snel mogelijk thuis voelt. Wij willen een nieuwe collega onderdeel maken van ons unieke Bosveld DNA, verbinden met collega’s en kennis laten maken met de koers van Bosveld.

We kijken uit naar je komst
Ons onboardingsproces begint niet op de eerste werkdag. Een week voor de eerste werkdag ontvangt elke nieuwe collega een handgeschreven ‘we kijken uit naar je komst’ kaart. Het kan niemand ontgaan dat er een nieuwe Bosvelder is aangehaakt; wij introduceren namelijk alle nieuwe collega’s op ons intranet. Ook wordt zijn of haar werkplek versierd met onze eigen Bosveld welkomslinger.

De eerste werkdag
De eerste werkdag bij een nieuwe baan kan iedereen zich nog wel herinneren. Zo’n dag maakt altijd indruk, daarom hebben wij deze dag bij Bosveld goed voorbereid. Er liggen onder andere een inwerkplan en een planning voor de 100 dagen challenges klaar. De 100 dagen challenges zijn er volledig op gericht om de nieuwe collega tot een volwaardige Bosvelder te ontwikkelen en dat begint op de eerste werkdag. Deze dag staat in het teken van kennismaken en introductie, met een balans tussen ‘Plezier en Prestatie’, zoals wij noemen; PeP. Wij vinden het belangrijk dat de eerste werkdag vooral leuk is en dat de collega met een goed gevoel naar huis toe gaat.

Een Bosvelder worden!
Tijdens de volgende maanden gaat het onboardingsproces verder met het inwerkplan en alle 100 dagen challenges. Nadat alle challenges zijn doorlopen wordt de nieuwe collega gehuldigd als echte Bosvelder!

Bij Bosveld worden nieuwe collega’s snel opgenomen in de organisatie, dat blijkt ook uit onze trust index. 95% van onze collega’s laat weten dat wanneer je bij Bosveld komt werken, ervoor wordt gezorgd dat je je snel welkom voelt. Zo vertelt een nieuwe collega na een paar dagen: “Al vrij snel kreeg ik het gevoel te zijn opgenomen in de Bosveld familie, er heerst een goede werksfeer binnen het bedrijf dat ook nog eens nummer 9 bij GPTW is geworden.”

Benieuwd hoe het is om te werken bij Bosveld? Check de vacatures via https://werkenbijbosveld.com

GPTW-Louise-en-Joyce

Contactpersoon
Louise Kamphuis en Joyce de Jong


E-Mail: sollicitaties@bosveld.nl